/Iasi/Service auto

Automeister-Auto Trans Com

Strada Moldovei 67, Pașcani 705200, România

Automeister-Auto Trans Com
Service auto
4
241 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6MVX+WX Pașcani, România
+40 232 719 670
autotranscom.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ovidiu Daniel Bouaru
Ovidiu Daniel Bouaru2 ani în urmă
M au trimis acasă ca n am plătit 30 ron ca mi au zguduit mașina sa afle ce bate.balamuc....
CRISTITI25
CRISTITI252 ani în urmă
Am rămas cu mașina în Ruginoasa, s-a rupt cureaua la alternator, am chemat platforma și chiar dacă m-a dus la acest service, deși gresie, au fost foarte drăguți și mi-au înlocuit-o cu 10 minute înainte de închiderea programului. Mulțumesc frumos!
Nicu buciumanu
Nicu buciumanu2 ani în urmă
Personal arogant, în special inginerii, te face sa aștepți cu orele, mecanicii abia se mișcă sa treacă timpul și să-ți ia banii(și nu puțini). Nu știu sa respecte clienții. Nu aș recomanda.
Claudia Claudia
Claudia Claudia2 ani în urmă
Totală dezamăgire după ce pentru un serviciu de 70 de lei mi s-au mai cerut încă 30 de lei bacșiș de la un lucrător pe nume Narcis, că "vine Paștele"! 30 de lei în plus și problema încă nerezolvată + ore de așteptare, fiindcă nu se fac programări.
Teo z750s
Teo z750s2 ani în urmă
personal arogant, te duci la 10 iti spune sa vii la 3 , apoi te cheama maine, abia vorbeste cu clientii, cer sa fac programare spune ca nu se fac programari “, nu recomand
Andrei Olaru
Andrei Olaru2 ani în urmă
Acel sef de service, sau ce pastoreste el acolo mi-a cerut sa platesc manopera la schimbarea filtrelor si uleiului, in conditiile in care piesele le-am luat de la ei si trebuia ca manopera sa fie gratuita, conform promotiei lor. Iar asta dupa ce i-am reprosat ca am venit anuntat si am asteptat 4 ore sa intru. Apoi, la final, a trebuit sa ii cer eu chitanta deoarece nu a vrut sa imi dea la plata serviciului. Un tip cu impresii dar grav de prost.
MIMI KIKI
MIMI KIKI2 ani în urmă
Fugiti cat puteti de ei. Niște tilicari care învață meserie pe mașinile clienților. Pagubă la masina mi a făcut de 10.000 lei.
Cred ca au facut scoala la distanta. Niște ordinari de oameni. O stea e mult pt ei.
Burtila Ioan Bogdan
Burtila Ioan Bogdan2 ani în urmă
Am contactat personalul pentru informatii legate de pretul unei baterii auto. Am fost expediat foarte neprofesionit, la modul ca nu au timp sa imi spuna, ca sa vin acolo si vad iei pe loc.
Locații recomandate