/Hunedoara/Service auto

Eminent Car Service

Strada Horea 136, Hațeg 335500, România

Eminent Car Service
Service auto
4.5
126 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JW2J+6H Hațeg, România
+40 722 428 836
eminentservice.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ovidiu rosu
Ovidiu rosu2 ani în urmă
Un service de încredere, de ani de zile colaborăm atât pentru întreținerea cât și pentru reparațiile vehiculelor deținute.
Recomand cu căldură!
Mihaela Luciana
Mihaela Luciana2 ani în urmă
Calitate si profesinalism...sunt ceea ce definesc această echipă!Mulțumim pentru promptitudine și cooperare!
Cretu Danut
Cretu Danut2 ani în urmă
Servicii de calitate , preturi corecte , amabilitate personalului te determina sa mai vi , diagnoza de top și aparatura profesională ! Eu am plecat super mulțumit ! Recomand!
Iulia Iuliia
Iulia Iuliia2 ani în urmă
Au reparat repede, chiar dacă nu aveam programare au ținut seama ca nu sunt din Hațeg și s au ocupat de mașină excelent
Lili Otet
Lili Otet2 ani în urmă
Profesioniști,fiind în tranzit am benificiat de servicii de calitate și de o cazare buna ,după o odihna plăcută și o cafea dimineața am ajuns in service ,automobilul funcționa.Felicitari întregii echipe.Recomand cu plăcere tuturor celor aflați la ananghie.
Imobiliare Iulius Tm
Imobiliare Iulius Tm2 ani în urmă
Eram in tranzit, am fost placut impresionat de calitatea personalului si mai ales de abordarea tanarului manager care stie cum sa faca ca o problema sa devina doar o situatie ce se poate rezolva la el in service. Felicitari, servicii de calitate la preturi decente !
Fazakas Lóri
Fazakas Lóri2 ani în urmă
Chiar daca m-am gasit intr-o situatie foarte proasta, acest service m-a ajutat repede! Venind din Cluj, am observat a problema majora la motor, fumul de la epuratorul de gaze avand o culoare albastra! M-au primit in ziua respectiva, si mi-au promis ca in 2 zile lucratoare pot aloca timp pentru masina! Asa a fost, s-au tinut de cuvant, si, desi masina avea probleme majore, in 3 zile lucratoare era gata! De partea technica sunt multumit!

Ceea ce m-a surprins, si, in comparatie cu experientele mele la Cluj, partea de management/relatii cu clientii e TOP!!! In toate cele 3 zile cand se lucra la masina, au tinut legatura cu mine pe WhatsApp, au trimis poze cu lucrarile, mi-au detaliat costurile si optiunile pe care le aveam! In plus, la finalul lucrarilor am primit masina spalata pe exterior fara sa cer eu!
Daca aveti probleme cu masina in Hateg sau in zona, aici merita de mers! Sunt profesionisti!
Marian
Marian2 ani în urmă
Am asteptat 6 ore pentru ITP si dupa ma scoate afara din motivul ca nu imi merge stopul pe spate , i-am zis sa astepte puțin ca il schimb imediat, domnu de la Itp ma scos nici macar nu ma ascultat , un tip foarte arogant , crede că doar el face inspecție in lume , si sa numai zic ca dimineata a schimbat chiar el personal stopul unui polițist , din pacate doar pe pile se merge !! Sa fie sănătoși !! Nu recomand nimanui pentru inspecție , nu stiu cum sunt băieții de la mecanica sau vopsitorie!!
Locații recomandate