/Gorj/Service auto

S.C. Transloc S.A.

Strada Zambilelor 12, Târgu Jiu, România

S.C. Transloc S.A.
Service auto
3
99 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
372P+25 Târgu Jiu, România
+40 353 801 031
transloc.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–16
Marți: 7–16
Mirecuri: 7–16
Joi: 7–16
Vineri: 7–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Plante Planetare
Plante Planetare2 ani în urmă
Unii șoferi nici nu opresc în stații😐
Basa Sergiu
Basa Sergiu2 ani în urmă
Un scris execrabil al salariatei de la ghișeu .
Daniel D
Daniel D2 ani în urmă
Nu merita nici macar o stea. Programul nu se respecta niciodata. Soferii vin si pleaca atunci cand au ei chef. In ultima vreme, sar cu totul peste program si nu mai apar deloc. O firma administrata jenant cu personal care cine stie pe ce criteriu a fost ales...
Carla Pruteanu
Carla Pruteanu2 ani în urmă
Oare de ce pe site scrie programul plecărilor de la cap de linie , dacă autobuzele nu pleacă? Sau seara după ora 21 nu mai circula nimic?
Gabriela V.
Gabriela V.2 ani în urmă
Aerul condiționat nu este pornit in ciuda temperaturilor dec36 grade. Afisul cu aer conditionat defect sau autobuzul nu este dotat cu aer conditionat nu convinge pe nimeni.
Isabela Kim
Isabela Kim4 ani în urmă
Nu sa schimbat nimic! Ai impresia ca aici socialismul își vede în continuare de treabă! Oare care o fi cauza? Managerul trebuie sa se implice mai mult nu doar sa își ia salariul și sa aștepte pensia! Este necesară o modernizare a spațiului administrativ, în special ghișeul unde se eliberează abonamentele lunare pentru călătorie cu mijloacele transport în comun din oraș, pentru că arată deplorabil !
Eugenia Ducu
Eugenia Ducu5 ani în urmă
Într-un autobuz vechi de 100 de ani.. iar un șofer în vârstă tot parcursul de la stația 9.mai până la stația Parc central a vorbit la telefonul mobil si cu o singură mână conducea autobuzul cu 5 km la oră..Era nervos, agitat si nu respectă normele de conducere călători...
Luminita Dodenci
Luminita Dodenci2 ani în urmă
Troleele și autobuzele circulă greu. Am stat chiar și o oră în stație, așteptând unul din autobuzele Transloc. Plus că datorită faptului că nu vin la timp, circulă aglomerate. Iar acest fapt nu este indicat, mai ales acum!!!!
Atenție!!! Șoferii sunt foarte agresivi. Vorbesc urât. Conduc foarte prost. Iar când sunt în trafic merg vorbind la telefon ( mă refer la faptul că o mână pe volan, una cu telefonul la ureche), plus că nu sunt atenți când urcă și coboară pasagerii. Au fost cazuri când pasagerii au fost târâți sau prinși între uși. În autobuzele și troleibuzele TRANSLOC domnește mizeria!!!!! Cam acesta este TRANSLOC Tg Jiu!!!!!!
Locații recomandate