/Galati/Service auto

Autoplus-Service auto

Strada Cetățuiei nr. 28, Galați 800226, România

Autoplus-Service auto
Service auto
4.2
66 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3WM+FF Galați, România
+40 747 221 548
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
VII GEORGE
VII GEORGE2 ani în urmă
Service organizat cu intenția de a rezolva problemele tehnice de bază. Colectiv primitor și respectuos, preturi rezonabile. O soluție buna ptr mașinile romanilor în mare parte sh uri.
Vasilică Spatariu
Vasilică Spatariu2 ani în urmă
Reparațiie motor ! Nu au autorizație! Voi face sesizare la RAR CONFORM FACTUREI
Catalin Radu
Catalin Radu4 ani în urmă
"Oameni generosi" plătești piese noi si daca nu stai cu ei tot piesele vechi ti le pune pe masina dacă mai merg,"din punctul lor de vedere" jacmaneala tipic românească ,plus nu miau rezolvat problema dar insistă ca au rezolvato plus ca am plecat cu uleiul neschimbat de la ei ,se cred buricul pământului
Giorgiana Balis
Giorgiana Balis5 ani în urmă
Despre AutoPlus am doar de laudat, nu stiu de ce unii spun ca au avut experiente negative cu ei. Mi s-a vorbit foarte frumos, ne-am sfatuit. Atat seful firmei cat si angajatii erau ok. Masina a iesit in stare foarte buna din service de la ei. De fiecare data cand am apelat la ei, m-au servit/m-au tinut la curent cu perioada libera in care puteam aduce masina. Seful firmei pare om de nota 10, eu cred ca si firma trebuie sa isi aleaga clientii.
Experienta mea cu aceasta firma a fost de nota 10+
Er ror
Er ror2 ani în urmă
Niste cioflingari neseriosi! Te duci cu o problema, iti mai "descopera" (a se citi "inventeaza") altele, platesti pentru schimbul unor piese ce necesita rezolvarea problemei, pleci de acolo cu exact aceeasi problema si parte din piese neschimbate, lasate cele vechi (vechi si murdare cu suruburile ruginite si nedesfacute, te mint in fata ca asa e normal sa arate!). La ei e oferta: platesti tot pretul si iti fac doar jumatate! Sfat: cereti factura la orice si obligatoriu, piesele vechi! Sau cel mai bine, mergeti in alta parte, ca e plin orasul de profesionisti, nu mustaciosi rachieri!
Sorin Enache
Sorin Enache2 ani în urmă
Umfla factura!,am fost de doua ori la acest service ,ultima dată cu ac, nu au umplut instalația de ac la valoarea nominală și m-au taxat f. mult! Nu recomand
Livia Iuliana Butunoi
Livia Iuliana Butunoi2 ani în urmă
Nu recomand,neseriosi...
Paguba de 2000 lei si reasamblarea facuta de asa natura cat sa produca alte pagube....majore la motor.
Marcel Marik
Marcel Marik2 ani în urmă
Multa vorba si putina treaba. M-am dus la service cu 4 probleme si mi-au rezolvat doar 2 dar m-au taxat pt 4. Nu recomand.
Locații recomandate