/Galati/Service auto

Automecanica

Str. Traian, 442 bis, Galati, Galati, 800179, Galați, România

Automecanica
Service auto
4.1
89 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F2FM+RM Galați, România
+40 236 462 240
automecanicagl.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Marian marian
Marian marian2 ani în urmă
Mecanici dedicati care își dau interesul pentru a ajuta
SANDU Alexe
SANDU Alexe2 ani în urmă
Am avut o dauna care s-a rezolvat foarte rapid ! Felicitari !
Nicu Milan Andrian
Nicu Milan Andrian2 ani în urmă
O masina cu dauna de Eutoins care sta de 3 luni au schimbat doar 2 brate. DEZASTRU sunteti sub orice critica. Seriozitate ZERO
Damaschin Valentin
Damaschin Valentin5 ani în urmă
Am ajuns pentru departamentul de daune euroins ,baietii au fost ok s-au respectat programarile,amabili si respectuosi, dar ( este si un dar) ajung la reprezentanta dacia ( apan) si surpriza nu mai repara pentru euroins deoarece nu au facut platile pentru serviiicile prestate.
Marius Seeker
Marius Seeker5 ani în urmă
Nu stiu cine indrazneste sa apeleze la serviciile domnilor inspectori de asigurari de la unitatea de la etaj. Din septembrie 2018 caut un inspector sa-mi iau banii si sper pana ies la pensie sa-l gasesc!
Florin Google85
Florin Google856 ani în urmă
cei de la EuroIns au sediul la etaj si sunt niste oameni pe care mai bine nu i-ai ocoli.. daca vrei sa rezolvi un dosar de dauna DIN VINA ALTUIA zici ca ii injuri de familie
2 stele pt ca nu e vina service-ului, baietii par de treaba
Ady Cojo yahoo
Ady Cojo yahoo2 ani în urmă
Am un mic Chevrolet. Problemele au fost la roată și direcție. Meșterii au părut că știu ce fac. Comunicarea a fost foarte promptă și am fost surprins de faptul că am avut posibilitatea să comand propriile piese (le-am luat pe cele ofertate de ei). Eu am fost mulțumit și recomand și altora.
Edward Hamza
Edward Hamza2 ani în urmă
Profesionalism, rapiditate și calitate în executarea lucrărilor, respectarea orarului programărilor, amabilitate din partea lucrătorilor, poți urmări direct sau pe camere lucrările efectuate, service complet având și stație ITP, poți rezolva orice problema la mașina ta.
Locații recomandate