/Galati/Service auto

Geometrie Roti

Strada Movilei 88, Galați 000000, România

Geometrie Roti
Service auto
4.6
134 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2RQ+2Q Galați, România
+40 743 885 358
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alina Ghenea
Alina Ghenea2 ani în urmă
Am ajuns pe final de program pentru geometrie roti. Nu am asteptat decat 2 minute. Au ridicat-o ei pe rampa si au rezolvat problema destul de rapid. Recomand!
Răzvan Profire
Răzvan Profire2 ani în urmă
Un service auto excelent, n-am mai intalnit asa serviabilitate pana acum. Am fost pentru un bracaj acolo si imediat am fost intrebat de vreo 2-3 persoane daca pot fi ajutat cu ceva, lucru rar intalnit pe la noi, pe unde trebuie sa astepti cu orele si sa te milogesti sa te bage cineva in seama.
Ionut Moldoveanu
Ionut Moldoveanu2 ani în urmă
Salutare tuturor,
Din punct de vedere al timpului, nu am asteptat foarte mult, nu mi am facut programare am mers direct la ei,mi am asteptat randul fara probleme in schimb faptul ca iti pui masina pe rampa si iti fac ei cateva reglaje nu se considera ca treaba este si facuta pana la capat.
Ideal mi ar fi placut sa mi se explice si ce diferente mi au ramas si ce mi au corectatat ei.
O zi frumoasa!
Ungureanu Silviu
Ungureanu Silviu2 ani în urmă
Ok ,dar am și făcu și revizia pentru AC și pt 200 trebuia schimbat uleiul de la compresor, însă doar l-au completat...
ICTosca
ICTosca2 ani în urmă
Atelierul acesta este printre primele deschise in Galati, cu acest profil. Il stiu de ani si ani de zile ( candva, prin anii "70 in aceasta zona ce cuprindea un grup de cladiri si o curte mare, functiona singura -scoala de soferi - din oras )..L-am vizitat ( si apelat la serviciile lui ) astazi si am ramas placut surprins sa constat ca sunt dotati cu aparatura de ultima generatie si ofera aceleasi servicii excelente, ca pe timpuri, la preturi ce ar face concurenta, din "pravaliile" cu ifose, sa roseasca...
Marius V
Marius V2 ani în urmă
Mi s-a spus să vin la o anumită oră și a trebuit să mai aștept circa 20 minute fiindcă nu terminaseră cu clientul precedent. Bracajul complet a durat circa 15 minute. Meseriașii serioși și disponibili.
Recomand
Marius Seeker
Marius Seeker2 ani în urmă
Se rezolvă problema! Se schimbă tot ce trebuie și mașina va merge ca nouă până la următoarea defecțiune. Asta e viața cu mașinile vechi! Doar că după ce cheltui pentru remedierea atâtor probleme, mă întreb, oare nu-i mai bine cu acei bani să plătești ratele la o mașină nouă? Fiecare își cunoaște propriile probleme, priorități! Sănătoși să fim!
LUSIAN Gabriel ZAHARIA (Lucifer)
LUSIAN Gabriel ZAHARIA (Lucifer)2 ani în urmă
Prea scump 200 lei fata spate ...
Locații recomandate