/Galati/Service auto

Killtec

Strada Tecuci 270, Galați 800552, România

Killtec
Service auto
3.4
129 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2V7+RP Galați, România
+40 236 470 028
auto.killtec.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gigi Bulai
Gigi Bulai2 ani în urmă
Nu sunt in masura sa schimbe un filtru de combustibil,duc masina in stare buna,si 2 zile la rand tractata inapoi la service
VII GEORGE
VII GEORGE2 ani în urmă
Zona este aglomerata de masini care se repara pe trotuar, alaturi e un atelier unde stau epave auto la un mecanic care rapara cand are el chef. Aici am avut o experienta negativa si nu vreau sa mai aud de el. Iar Killtec este un service tipic romanesc la care nu m-aș duce in veci, nu-mi inspira încredere.
Torn Ion.
Torn Ion.2 ani în urmă
EVITATI!
Am cumparat 2 cauciucuri de la Selgros si am avut montaj si echilibrare "gratuita" la Killtec. Cand am ajuns la killtec, am intrebat cat ma mai costa montajul a inca 2 cauciucuri mai vechi pe care le aveam eu (ca sa le schimb pe toate 4 deodata), raspuns: 40 lei +plumb, am zis OK. Cand a terminat baiatul treaba, scor final: 100 lei!!! 40 lei montajul cauciucurilor mai vechi pe care le aveam + 60 lei!!!!! PLUMB! 60 lei pentru PLUMB la 4 roti! Jaf la drumul mare! E mai mult "Kill" decat "tec"
Milea Andrei
Milea Andrei4 ani în urmă
M-am dus sa fac revizia la GPL și mi-au cerut 150 de lei fără tester. In total 185de lei, de 3 ori mai scump fata de concurenta.
Prietenul meu s-a dus cu un A8 an 2000 sa-i monteze instalația gpl ce a fost cândva montata pe mașina și i s-au cerut 2000de lei pentru manopera. Nu știu ce considera domnul și doamna de acolo dar clar nu e normal acest lucru.
Marian Ciochina
Marian Ciochina2 ani în urmă
Eu sunt un client al acestui service di 2015. De fiecare data pot ca au fost disponibili si profesionali. Anul acesta am decis sa schimb guarnitura de chiuloasa si sa fac distributia pe lant la un Chevrolet Epica din 2010. Lucrarea a decurs excelent ( cu exceptia sosirii pieselor necesare care sau facut asteptate destul de mult, dar nu din vina lor avind in vedere ca este un model foarte rar). In vera ce priveste costul ii consider destul de avantajosi ( 3800 de lei doar manodopera, inclusa si planeitatea chiuloasei). Eu recomand acest service.
Georggyann
Georggyann2 ani în urmă
O experiență foarte neplăcută!
Am cumpărat de la această firma o anvelopa sh, am cerut si montaj pe janta, totul ok. Am fost întrebat dacă doresc si echilibrare și am făcut greșeala să zic da! Bun, s-a efectuat operatiunea si am fost trimis la casierie să achit! Mi s-a cerut pe această operațiune de echilibrare a unei singure roti 24 lei, din care 6 lei manopera si 18 lei!!! cele 60 grame de plumb adeziv necesare. 24 lei, comparativ cu 7,5 lei per roată cât costă la o vulcanizare serioasă din oraș, INDIFERENT de cantitatea de plumb folosită! Când am ajuns la mașină, m-am uitat atent la roată, gândindu-mă ca poate sunt "plumbii" placați cu aur!! Nu, nu sunt! Ce mai, am încasat-o! O dată, fiindcă eu pe acolo nu mai calc și o sa "recomand" peste tot serviciile dumnealor! Am scris aici aviz și altora, să știe că la Killtec cuvântul de ordine este "jecmăneala".
Valeriu P.
Valeriu P.2 ani în urmă
NU RECOMAND !!!
EVITAȚI ACEST SERVICE!
De ce?Este simplu.
1-Sunt complet neprofesioniști;
2-Sunt foarte scumpi;
3-Dacă lăsați mașina la ei,nu respectă termenul.Ba mai mult.Riscati să o luați mai rău,decât ați lăsat-o,să vă mai schimbe și din piesele originale cu altele sh sau fără nume și....vă treziți că va mai lipsesc și lucruri din interior(așa cum am pățit eu).Nimeni nu o să recunoască nimic;
4-Așa zisul patron si cu mândra lui de la teșghea or să vă facă un preț,apoi vă treziți ca vă cere dublu,sau mai mult și sunt foarte acri la discuție,impertinenți și foarte, foarte falși. Deasemenea...nu eliberează factură sau bon fiscal.
Concluzie:
M-au jecmanit pe față, vorbesc f.f.foarte urât cu clientii.
Exemple de prețuri:
Test AC 200/ron.
Revizie GPL 180/ron(la 6 luni)
Stergator-de la 160/ron. Etc.
NU MONTATI GPL,LA EI.
Să nu pățiți,ce am pățit eu.
Realmente nu au personal calificat și capabil să monteze așa ceva.Au dat buleală,după buleală.
M-am întors de trei ori înapoi și acum,după doi ani,s-a defectat.A trecut o săptămână de când a ieșit din garanție și sunt bun de plată. Ok!Am să merg pe benzină și la ei nu mai calc niciodată.
Regret enorm că nu am ascultat la timp pentru a nu merge la ei.Acum este prea târziu. De aceea am făcut această recenzie, pentru a nu o păți și alții. Aveți grijă și succesuri!
Este cel mai neserios,scump și lipsit de profesionalism service, din orașul nostru.
Dan Neveu
Dan Neveu2 ani în urmă
Atenție! Evitați. 1.Umfla prețurile ,plătiți de 5 ori mai mult piesele!!! Și nu e glumă.
2.meseriasi buni nu au! Plecați cu mașina mai stricata decât înainte sa veniți.
3.Patron nesimțit (o descriere scurtă)
Ceva off topic "Doamna" de la recepție e ruptă în rozetă 😂😂😂
Locații recomandate