/Covasna/Service auto

Nexxon - Sfântu Gheorghe

Str. Lunca Oltului 54, Sfântu Gheorghe 527166, România

Nexxon - Sfântu Gheorghe
Service auto
4.1
220 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VRG2+7P Sfântu Gheorghe, România
+40 799 900 410
nexxon.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian Eugen
Adrian Eugen2 ani în urmă
Foarte amabili si foarte profesionisti.am cumparat 4 anvelope noi,calitate pret foarte bun.montaj echilibrat profesionisti.
Bejan Lucian
Bejan Lucian2 ani în urmă
Super ok, am cumpărat un set de cauciucuri, le-am montat, echilibrat, preturi bune, oamenii binevoitori, pricepuți, programari online, recomand service-ul
Carol Nagy Lakatos
Carol Nagy Lakatos4 ani în urmă
Service auto modern.
Promptitudine si seriozitate.
Personal amabil.
Ofertă bogată de anvelope.
Prețuri corecte.
Ciprian Avierita
Ciprian Avierita4 ani în urmă
Am apelat la Nexxon pt a face ITP-ul, pretul cerut 210 ron, la final cand am solicitat chitanta pt suma, mi s-a comunicat ca a aruncat-o, dupa care m-a intrebat daca i-mi trebuie si la raspunsul meu ca Da, am primit diferenta de 100 ron inapoi si restul de 110ron tot fara chitanta a ramas la ei, dupa care am constatat si faptul ca s-a fumat in masina, lucru care m-a deranjat, deoarece eu sunt fumator dar nu fumez in masina... OPINIE, PT. CEI DORNICI DE SERVICIILE LOR, INTAI DOCUMENTATI-VA CU CINE AVETI DE-A FACE... NEXXON SFÂNTU GHEORGHE
Gabriel Nanca
Gabriel Nanca5 ani în urmă
Personal sub orice critica, păcat de dotările tehnice de excepție. Am băgat în service o mașină funcțională, pentru reparații de rutina, și am scos-o nefuctionala cu scurgeri de ulei din cutia de viteze. Am plătit schimbarea tuturor pieselor suspectate de "meseriasi" (la preturi semnificativ mai mari decat pretul pietei) fără ca problemele inițiale sa fie rezolvate (zdranganitul nu a dispărut deci au schimbat 2 arcuri degeaba, frânele pe spate sunt dezechilibrate deci am plătit 2 etriere degeaba) iar în plus a apărut și problema susmentionata. Când am reclamat aceste aspecte mi s-a dat cu flit spunândumi-se ca scurgerea de ulei este mai veche - deși la constatarea inițială făcută tot de ei ea nu exista. Ca soluție s-au oferit însă sa repare ce au stricat, contra cost și la pastele cailor fiindcă pana atunci sunt foarte ocupați - deși în cele cca 2 ore cât am stati acolo nu am văzut pe nimeni în atelier sa lucreze ceva. Dacă aveți ceva mai complicat decât schimbarea de cauciucuri ocoliți și chiar și atunci aveți grija fiindcă nu vi se comunica promoțiile.
Măgureanu Andrei
Măgureanu Andrei2 ani în urmă
Total dezamăgit. Am schimbat caseta de direcție la ei si după 5000 de km a cedat. Am mers inapoi și a fost înlocuita pe garanție cu speranța ca a fost piesa prost făcută sau pusă. Acum după incă 5000 de km a început să păcăne din nou. Urmează să sun mâine să vedem cum o sa fie tratată situația. O să postez în continuarea acestui review ce se întâmplă iar în funcție de cum se tratează situația o să schimb și raiting-ul.
Edit. Absolut groaznic m am trezit dupa o schimbare de caseta cu 2 martori aprinsi in bord si cu volanul descentrat. Caseta are aceleasi sunete și mi s au mai cerut si bani pe lucrare. Nu doresc nimanui acest stres si aceasta bataie ba joc.
Ca raspuns la comentariul pus de nexxon ce sa mai vin la dumneavoastra cand ma amenintati ca eu stric piesa. Merge masina 500 de km si se strica caseta. Imi ziceti ca eu sunt de vina. Sa va fie rusine si sper sa aveti parte de acelasi tratament pe care il oferiti. Niste oameni haini si total nepriceputi.
Gabriela Vijiiala
Gabriela Vijiiala2 ani în urmă
Foarte ok, atat ca si profesionalism cat si ca omenie. Diagnoza rapida si corecta, raport calitate-pret corect! Recomand!
Radeanu Catalin
Radeanu Catalin2 ani în urmă
P sa am
.Atingeți lung un decupaj pentru a-l fixa. Decupajele a căror fixare a fost anulată vor fi șterse după o ..pll la l
K am text.
Locații recomandate