/Constanta/Service auto

Q-SERVICE ROMAR PROSERV

Str.Portului nr.50A, 905500 Mangalia, Strada Portului 50A, Mangalia 905500, România

Q-SERVICE ROMAR PROSERV
Service auto
3.3
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RH4F+C3 Mangalia, România
+40 341 566 756
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Liviu Sebastian
Liviu Sebastian2 ani în urmă
Am sunat la acest service dupa ce mi s-a stricat masina in localitatea 2 mai in timp ce eram pe drum inspre Bulgaria. Mi-a vorbit nepoliticos la telefon. Am inveput sa ii explic ce s-a defectat la masina si m-a intrerupt spunandu-mi "zi mai repede ce vrei". Am inchis telefonul si am cautat alt service.
Aurelian Tudor
Aurelian Tudor4 ani în urmă
ofer o stea..nu stie sa diagnosticheze o problema la masina.. am fost cu problema ca troncane ceva pe una din roti, si in loc sa o verifice miscand de roata sa stabileasca problema ,dadea cu piciorul in cauciucul rotii de parca asa se face..e clar..mecanici priceputi.. te duci cu o problema si mai cauzeaza cateva...
Vasilescu ionut
Vasilescu ionut5 ani în urmă
Am avut ghinionul sa mi se strice masina la 300km de casa, asa ca am inceput sa caut pe google maps service-uri auto. M-am prezentat la primul service intalnit in cale. La felul cum arata ziceai ca este centru de colectare a fierului, asa ca mi-am setat gps-ul pentru urmatorul service. Cel de al 2-lea arata un pic mai decent, asa ca am oprit. Un mecanic pus pe mistouri mi-a explicat ca el pleaca in vacanta si ca nu se poate ocupa de masina, dar se va uita sa imi spuna ce are ( pe bord imi aparuse un mesaj cu "low battery"). Am deschis capota, am dat drumul la motor si dupa ce si-a pus urechea aproape de cureaua de la alternator a venit si diagnosticul.... "deci sa stiti ca cureaua este buna". I-am multumit pentru constatare si am plecat mai departe sa caut un service. Am mai avut cateva opriri, dar la fel de ocupati si pusi pe mistouri. Unu care mi-a ascultat motivul pentru care venisem, mi-a spus ca am bateria stricata si sa ma duc sa cumpar una ca mi-o schimba el. Nu sunt mecanic si nici nu ma pricep, dar ceva imi spunea ca sa imi continui cautarile pentru un service decent. Intr-un final am ajuns la un servic ce arata normal. Curat, organizat si dotat. Mecanicul, care probabil ca era si patronul, un tip normal, fara mistouri, fara limbaj de cartier, ce iti inspira profesionalism, s-a oferit sa se uite la masina. De data asta nu cu urechea sau sa isi dea cu parerea. A venit simplu cu un aparat de masura si in 30 de secunde a gasit si vinovatul.... alternatorul. A acceptat sa imi faca masina, chiar daca avea curtea plina de masini, dar cu conditia ca el nu monteaza piese second hand. Tinea la reputatia reparatiei si chiar daca sansele sa ma mai vada in urmatorii 10 ani este de 1 la 1.000.000 nu conta. Se facuse deja tarziu, asa ca am lasat masina in service, urmand ca a doua zi sa vin sa o iau. A doua zi masina era gata de drum. Pretul pentru manopera a fost 150 lei, deci un alt motiv sa recomand acest service, din moment ce, din cauza conjucturii, putea sa imi ceara dublu si tot eu sa zic ca am scapat ieftin.
Deci..daca aveti ghinionul sa aveti probleme cu masina prin Mangalia, va recomand acest service.
Bejenaru Mihaela
Bejenaru Mihaela5 ani în urmă
Buna ziua! NU RECOMAND ACEST SERVICE!!! Am venit in concediu si am avut o problema cu frana fata. Am fost la acest servici ieri la pranz si mi-a spus ca va fi gata pana plec, adica azi. L-am sunat sa-l intreb ce a rezolvat si a inceput sa tipe la mine si mi-a spus sa vin sa iau masina asa nereparata! Daca vreti sa reparati masina, sa platiti mult peste valoare pieselor si reparatiei si sa aveti parte de nervi si tipete, mergeti aici!!!
DanezuBro
DanezuBro5 ani în urmă
Desi eram in trecere prin Mangalia, am fost nevoit sa caut un service pentru o Skoda Octavia.
Servicii ireproșabile si rapide. Costuri foarte rezonabile. Constatare corecta a piesei defecte !
Mi s-au oferit explicatii pentru intelegerea problemei si solutii pentru rezolvarea acesteia.
Recomand cu foarte mare placere si incredere!
Dan Dunca
Dan Dunca5 ani în urmă
Mi-a gasit rapid problema la masina si a doua zi era reparata deja, la un pret mai mult decat rezonabil (am verificat online pretul piesei incuite). Ce mi-a placut mult e ca la final mi-a aratat ce piesa a inlocuit, ridicand masina pe elevator.
Ioana Gradianu
Ioana Gradianu5 ani în urmă
Am avut o problema cu masina și m-a lăsat cu ea nereparata după doua zile când am "îndrăznit" sa-l intreb de ce costa așa mult și când e gata masina. Atitudine total neprofesionista. Mi-a stricat toată vacanta. Cu siguranța NU RECOMAND!!! Am fost la alt service și a rezolvat totul in 30 de minute.
FRONE MUGUR
FRONE MUGUR6 ani în urmă
Am efectuat o revizie ac pe care am platit 150 roni. Dupa plata schimbarii freon a venit constatarea, compresor defect. Plata 1200 roni cu reducere pentru schimb compresor. Am mers la alt service, bobina ac schimbata 200 roni. Ac merge ok. Pacat ca nu am pastratrat chitanta pentru reclamatie opc.
Locații recomandate