/Constanta/Service auto

DEGA MOTORS GROUP S.R.L.

Bulevardul Aurel Vlaicu Nr. 186, Constanța 900380, România

DEGA MOTORS GROUP S.R.L.
Service auto
4
65 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5HGW+M7 Constanța, România
+40 241 511 788
degamotors.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Eugen Agap
Eugen Agap2 ani în urmă
Service auto cu oameni profesioniști, recomand cu încredere!
MNV Nicu
MNV Nicu2 ani în urmă
Asa arata o bara spate si aripa stanga vopsită la ei,explicatia lor, masina a mai fost vopsită. Nu recomand .
Stanciu liliana ioana
Stanciu liliana ioana4 ani în urmă
Buna! Am ajuns la ei, într-o zi de sambata si desi se băteau de musca au refuzat sa-mi vadă masina. Am incercat sa fac o programare, pentru o altă dată și atitudinea a fost una deplorabilă. La întrebarea mea "cand pot veni cu masina?" raspunsul mecanicului , de fata cu "sefu" a fost "niciodata". Atitudinea zeflemista a angajatului "dumnezeu" si lipsa de atitudine a șefului supus angajatului, ma determina sa nu recomand acest service nimănui.
Stanciu daniel
Stanciu daniel4 ani în urmă
Am vrut să fac o programare pt un citroen c5 dar atitudinea zeflemitoare și lipsita de profesionalism m-a făcut sa abandonez această programare. Asa zisul șef de servis face plecăciuni în fata unui maistru cu atitudine de șef de trib, și în funcție de fata clientului răspunde sau nu. Cred ca trebuie sancționat acest comportament sfidător de către cei abilități.
Dragomir Florin
Dragomir Florin6 ani în urmă
CEL MAI DE RAHAT SERVICE!
Am fost cu mașina ca aveam un tremurat in relanti și au ajuns sa-mi schimbe ambreiajul, cu toate ca le-am spus ca ambreiajul nu are nimic.
Am făcut cum au zis ei și l-am schimbat, ca am zis ca ei știu mai bine ca doar sunt mecanici, nu?.
Problema a fost atunci când am luat mașina... au uitat sa-mi strângă șurubul de scurgere al uleiului din cutie... și uite așa am rămas fără ulei și am gripat cutia... norocul meu a fost ca totul s-a întâmplat de pe o zi pe alta, ca dacă se scurgea uleiul al in mai mult de o săptămâna, cred ca rămâneam cu toată paguba pe cap. In fine...
Am fost cu mașina din nou la ei și mi-au înlocuit cutia cu una veche, vai mama ei, când băgăm a 4-a făcea un zgomot ciudat. Si uite așa le-am cerut sa mi-o înlocuiască.
După ce au înlocuit-o și pe asta mi-au pus una care chipurile pare a fi mai buna.
Aaa... problema cu care am venit eu la service, tremuratul in relanti, bine-nțeles ca nu a fost rezolvată... Când am luat mașina și eram satul pana peste cap de ei, am întrebat de ce tot mai tremura... răspunsul lor: pai trebui schimbat un suport motor... răspunsul meu: pai și de ce nu l-ați schimbat prima oară pe asta și după accea schimbam și ambreiajul dacă mai era nevoie????? Ca eu cu problema asta am ajuns la voi.
In fine... După vreo 2 luni, AFLU DE CEA MAI GRAVĂ PROBLEMA. Mașina a început sa aibă un tremurat ciudat când acceleram.
Am fost la alt service și mi-au spus ca ei cred ca e planetara de pe stânga ca aia de pe dreapta e înlocuită recent...
Dar eu nu am înlocuit nicio planetară la mașina asta... clar mi-au înlocuit planetara mea buna cu una bulită...
GRIJA MARA DACĂ AVEȚI DE GÂND SĂ VĂ LĂSAȚI MAȘINA AICI!!!
Gigel Macel
Gigel Macel2 ani în urmă
Aproape 2 ani a stat masina la ei..si n-au facut nimic din ce le-am spus, absolut nimic. Ba chiar a facut o diagnosticare voluntara pe care a cerut s-o platesc si dupa certuri si discutii cu ce nu au facut si cu ce le-am cerut eu sa faca, mi-au cerut bani pe locul din parcare, in care a stat aproape 2 ani fara sa se atinga nimeni de ea.
Jean Ciocan
Jean Ciocan2 ani în urmă
Oameni lipsiti de profesionalism care nu știu că o programare nu înseamnă să chemi la ora 8,30 pt o revizie, și să te apuci la 10,30,pt că între timp și-au dat seama că au alte priorități iar la 13 să constate că au comandat greșit consumabilele, și se face comandă din nou și când în sfârșit faci factura și dai să pleci vezi în bord că încă ai martorii aprinși care iți indică chemare la revizie. Mai pierzi timp uitandu-te la niște oameni incompetenți care ridică din umeri și te reprogrameaza luni, sau mai bine miercuri sau mai bine într-o zi să lași mașina și să te cheme ei când or avea timp să meargă într-un loc secret unde se resetează Logan ul. Doar pt o revizie.
Adrian Pasca
Adrian Pasca2 ani în urmă
Neserioși, aveți grijă , întrebați înainte de costuri sau cereți deviz, pe mine 2 bujii m-au costat 1800 lei, pe celalte 2 nu le-au mai schimbat iar după aceea tot îmi apărea eroare în bord, un Peugeot 307
Locații recomandate