/Constanta/Service auto

Anvelope A-Z

Bulevardul I. C. Brătianu, Constanța, România

Anvelope A-Z
Service auto
4.2
347 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H85+Q3 Constanța, România
+40 241 511 133
anvelope-az.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sebi Paul
Sebi Paul2 ani în urmă
Preturi mari, personal flegmatic si de slaba calitate.Nu recomand sub nici o forma
Naidin Sns
Naidin Sns2 ani în urmă
Anvelope vechi si de joasa calitate. Mi-au vandut cu DOT de 9.5 ani si au avut o atitudine foarte urata (patronul firmei - cum s-a recomandat dansul). Cand vrei sa-ti cumperi nu au voie sa-ti comunice DOT-ul (afis cu rosu la intrare) caci ei nu vand pe baza acestui criteriu. Cand am fost sa fac reclamatie deoarece scadea presiunea in roti si la vulcanizare mi-au spus ca anvelopele sunt deja vechi, dupa ce mi-au vorbit foarte urat, au zis ca pot merge daca nu imi convine la Protectia consumatorului sau sa-i dau in judecata … sper ca din teapa care mi-am luat-o sa invete si altii cu aceasta postare.
Mari I
Mari I2 ani în urmă
Am făcut greșeală sa întreb ce Dotare anvelopa;șeful de magazin foarte amabil m-a anunțat ca pentru mine nu mai este de vânzare nici un fel de anvelopa!?..... Ocoliții!
Monopoly Mann
Monopoly Mann2 ani în urmă
Nu sunt profesioniști! Murdărie, harababura, ateliere murdare. Parca este o groapa de gunoi. Angajații lucrează în papuci dar sefu și sefa se plimba în Lexus-uri...
Silvinnio sys
Silvinnio sys2 ani în urmă
Preturi piperate la anvelope si serviciul gratuit de echilibrare roti este jalnic si facut in bataie de joc. Inteleg perfect ca este gratuit dar unii oameni se bazeaza pe asta si isi distrug masinile. Au echilibrat doar cu un rand de plumb pe mijlocul jantei de dimensiunea 275 exact ca la motociclete desi pe monitorul instalatiei de echilibrat arata clar doua pozitii pe lateralele jantei. Bineinteles ca vibra volanul ca naiba. Sa nu mai spun ca au strans prezoanele ca la nebuni, de a trebuit sa folosesc o teava ca prelungitor.
Otilia Beli
Otilia Beli2 ani în urmă
Am ajuns la 16:50 la dvs. si angajatii erau in usa.
Nu au binevoit sa imi vanda 2 anvelope...nu aveam pretenții de montaj, as fi mers la o vulcanizare, dar mna...
Schimbați programul afisat ca sa nu induceti clientii in eroare;)
Ion L
Ion L2 ani în urmă
Am vrut să cumpăr de la ei un set de cauciucuri pentru vară și când răsfoiesc site-ul am surpriza să vad că niciun model de cauciucuri nu are trecut DOT-ul , precizez acum 3 ani am luat un set de cauciucuri pentru iarnă Viking și serviciul de montaj,echilibrat gratuit este jalnic din toate punctele de vedere fiind nevoit să le dau jos roțile la altă vulcanizare pentru a le echilibra iar,chiar râdea baiatul de la vulcanizare de mine întrebând unde le-am motat,deci în concluzie nu recomand A-Z vreți cauciucuri răsfoiți net-ul și aveți o multitudine de oferte preț calitate,o firma care se respectă afișează și DOT-ul produsului să știe clientu ce cumpăr nu se trezește că face comandă și când ajunge acasă cumpără niște cauciucuri de acum 3-4 ani ținute în depozit
Chiriac Alin
Chiriac Alin2 ani în urmă
Au incercat sa imi vanda anvelope uzate produse cu 4 ani in urma la pret de anvelope noi.
Locații recomandate