/Constanta/Service auto

INJECT SISTEM S.R.L.

Sos. din Vii, 1, Constanta, Constanta, 900058, Constanța 900007, România

INJECT SISTEM S.R.L.
Service auto
4.3
27 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
5J49+54 Constanța, România
+40 722 244 716
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian1 an în urmă
FUGITI! Nu recomand! Am recondiționat 4 injectoare Renault , 1900lei,după, montate au început sa bata , ba cand dau treapta inferioara sa depasesc imi da in nas si merge sacadat(IN DEPASIRE!!!),tester la Renault Service: pana nu avem cod eroare nu știm de unde e problema deoarece e mecanica problema.Eroare: cilindru 2, m-am intors cu el,mi l-au schimbat cu unul reconditionat, ce sa vezi tot bate!
După încă o perioada, eroare: cilindru 1, am cumpărat unul nou: 900 lei! Ce sa vezi aceleași simptome.Acum mi-au mai rămas celelalte 2😅
Confruntati despre probleme , raspuns senil : la ei pe banc e totul ok, am eu calculatorul de vina ! La ei totul e ok, totul e bine , mașina nu merge !
1900 lei le-am dat degeaba! Suma totala lei: 1900+3600(4 injectoare noi)+ montaje,demontare injectoare+ saibe+testere+ motorina = 6500 lei , nu mai pun timpul!
Va sfătuiesc sa nu faceți aceeași greșeală ca mine sa ajunge sa plătiți 6500 lei pentru niște injectoare ! Valoare mașina: 2500 Euro! Niște japcari! Fugiti de ei.
Black Sea
Black Sea2 ani în urmă
Am fost cu injectoarele defecte ,mi-au pus nu știu ce tester "original" și injectoarele aveau valorile "foarte bune" ,am fost la service și am schimbat injectoarele și problemele au dispărut. Adică vrei sa îmi iei banii sau nu ?
Traiesc Gandind
Traiesc Gandind2 ani în urmă
Seriosi recomand....
Alexandru Anghel
Alexandru Anghel4 ani în urmă
Niște profesioniști, am fost cu 4 injectoare Bosch piezo, de la un Renault Koleos, le mai dusesem și la alt service, dar nu le au reparat, acești oameni minunați mi-au rezolvat problema injectoarelor. Trebuie sa mergi cu ele demontate de pe mașină. Prețul foarte bun.
Traian Ciocazan
Traian Ciocazan4 ani în urmă
Recomand.
Adrian-Florin
Adrian-Florin5 ani în urmă
Am fost cu un injector pd care nu mai era in apele lui, insa nu am putut fi ajutat deoarece se pare ca la pd-uri nu se baga nimeni. Cei de acolo au fost insa foarte amabili si mi-au explicat cateva lucruri de care habar nu aveam. Mergeti cu incredere!
Laurentiu Poponete
Laurentiu Poponete2 ani în urmă
Am recondiționat injectoarele de pe un Passat B7 1.6 tdi. Mi-au oferit garanție 3 luni fără limită de km. Am revenit la dânșii deoarece sistemul meu de injecție nu era ok crezând că este de la injectoare. După aprox 1 oră de testere și alte verificări pe la toate sistemele, aceștia au fost de acord sa le readuc injectoarele la verificat cu tot cu rampa pentru verificări mai amănunțite. Personal, acest lucru m-a mulțumit, în sensul că nu au dat-o de gard că nu este de la ei. Am să revin cu detalii după...
Dan Alex
Dan Alex2 ani în urmă
Super meseriași.
Alexandru Duica
Alexandru Duica2 ani în urmă
Recomand
Locații recomandate