/Constanta/Service auto

Epiesa.ro Constanta

Bulevardul Alexandru Lăpușneanu Nr. 117, Constanța 900396, România

Epiesa.ro Constanta
Service auto
4.6
480 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JWJ+MF Constanța, România
+40 31 130 0476
epiesa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihai Vulpe
Mihai Vulpe2 ani în urmă
Locatie foarte accesibila, preturi acceptabile la piese si consultantii politicosi si extrem de amabili.
Cristi Ionescu
Cristi Ionescu2 ani în urmă
Simplu, am sunat, am intrebat despre ce aveam nevoie pentru masina si spre norocul meu au fost si in stocul magazinului. O echipa de nota 10.
Foarte multumit si preturile cele mai bune din piata.
Dan Daniel
Dan Daniel2 ani în urmă
Piese bune, dar unele sunt îndoielnice. Un filtru pentru ulei ceva cu Febi, era cat pe ce să-mi schimbe distribuția la un motor CBZA. A doua zi l-am înlocuit cu Man, pornește excelent, fara zgomote de lanț. Cu siguranță nu l-ați fi înlocuit odată montat pe motor și pornit!
Ellena P
Ellena P2 ani în urmă
Se sta prea mult in asteptare la tel.. intr o zi am apeleat de nenumarate ori fara niciun rezultat... Ca magazin, preturile sunt ok, baietii amabili dar, se pierde mult timp ascultand robotul..
Marian Dunareanu
Marian Dunareanu2 ani în urmă
Fac reclama la reducere de 3o%dar e valabil daca vei cumpără prin ...eMag!
Ovidiu Puflea
Ovidiu Puflea2 ani în urmă
Locatia foarte proasta ! Nu au loc de parcare /asteptare. Am doua saptamani de cand ii astept cu un schimb de ulei cutie automatic. Eu am cerut sa cumpar ulei si nu sa'mi face-ti voi schimbul de ulei ! Si fi'-ti mai putin nasurile voastre pe sus !
Aurelian Tudor
Aurelian Tudor2 ani în urmă
Personalul din magazin este amabil ,vorbeste respectuos si despica la proprou firul in patru pentru a te ajuta sa gasesti produsul dorit cu amanuntul. Livrarea produselor este promta si in timp record.De exemplu am comandat niste piese, ce aveam nevoie urgent: in cel mai scrut timp am fost contactat ca pot venii sa ridic piesele. La alte magazine de piese auto precum UNIX, nu am vazut acest feedback,nici macar sa isi bata capul..e mai simplu sa spuna ca nu exista s-au ca nu au auzit. Recomand din toata inima Magazinul epiesa.ro Constanta !
Catalin Ciocoiu
Catalin Ciocoiu2 ani în urmă
Am cumparat un rezistor ventilator compatibil conform codului, ieftin, care insa a functionat doar cateva ore de folosire. Am intrat pe mail si site sa verific garantia de care beneficiez ca sa constat ca factura nu exista si implicit garantia, iar cei de la ePiesa nu s-au deranjat sa raspunda la mail. Indiferent de solutionarea reclamatiei (la care asteptarile sunt spre zero) factura si garantia nu sunt optionale
Locații recomandate