/Constanta/Service auto

AR24 - Tractari Auto in Constanta

Bulevardul Tomis nr.321, Constanța 900002, România

AR24 - Tractari Auto in Constanta
Service auto
5
101 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6J48+PG Constanța, România
+40 760 651 165
ar-24.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Laura G.
Laura G.2 ani în urmă
O plăcere să lucrezi eficient și rapid cu o firmă serioasă ca aceasta! Un telefon, o scurtă discuție, același preț ca cel afișat pe site, și totul s-a rezolvat într-o oră. Vă mulțumesc și vă doresc succes!
Cristian B
Cristian B4 ani în urmă
Recomand cu mare încredere această echipă de profesioniști!
Cosmin Calin
Cosmin Calin4 ani în urmă
Seriozitatea, punctualitatea si profesionalismul cu care isi desfasoara acctivitatea si trateaza fiecare client sau situatie in parte face din aceasta companie un exemplu demn de urmat! Nenumaratele colaborari ma fac sa recomand din suflet serviciile dumnealor! Apelati cu încredere, sunt adevarati profestionisti in ceea ce fac!
Cristian Pop
Cristian Pop2 ani în urmă
Super firma de tractări! I-am sunat la ora 3:30 dimineața și mi-au răspuns prompt fără comentarii... adevărați profesioniști și la preț mai mult decât decent pentru serviciul lor...asta după ce am sunat la cel puțin trei firme înaintea lor și am fost luat peste picior s-au nu au răspuns la telefon .. asa ca încă o dată MULȚUMESC și RECOMAND cu ÎNCREDERE!
Gio Tona
Gio Tona2 ani în urmă
O echipă de super profesioniști, foarte prompți și amabili, pregătiți oricând să-ți sară în ajutor și să te servească la nevoie! Recomand cu încredere! 🤗👍
Catalin
Catalin2 ani în urmă
Super profesionist, mereu a fost de mare ajutor si ne-a salvat din situatii dificile. Recomand cu foarte mare incredere. Preturi rezonabile, cinstit, cu bun simt si respectuos.
Tepurica Albert
Tepurica Albert2 ani în urmă
Oameni profesioniști, de o calitate umană deosebita. Punctuali, serioși, disciplinați, respectuoși, adică toate calitățile unui team de excepție. Felicitări. De departe cei mai buni din România!!!
Christian Dobre-Lereanu
Christian Dobre-Lereanu2 ani în urmă
Servicii de nota 10! Platforma a ajuns exact în timpul estimat de Google Maps și depanarea a fost gata in 15 minute. Șoferul a fost foarte amabil și prompt.
Recomand serviciile AR24 cu toată încrederea.
Locații recomandate