/Constanta/Service auto

Auto Survey

Strada Murelor 3, Constanța 900001, România

Auto Survey
Service auto
4.5
126 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6J29+XH Constanța, România
+40 756 051 051
itplamare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Livel79
Livel792 ani în urmă
Personal calificat si f.amabil.
Lucian Soimu
Lucian Soimu2 ani în urmă
Am facut ITP-ul la motocicleta. Pretul cam mare 170 lei
Andu Cojo
Andu Cojo4 ani în urmă
NU RECOMAMD SUB NICI O FORMA !!! In 2017 am facut itp si mi-au spus ca am probleme la frane doar ca sa imi ceara bani, anul asta, chiar astazi nu am mai avut probleme la frane si in decursul a doi ani nu am facut nimic la sistemul de franare dar in schimb am avut niste probleme mai ascunse si vazut doar de ei, asta ca sa imi ceara bani. Pretul ITP-ului este 100 de lei iar spaga jegosilor a foat de 150 de lei. Rusine MIZERIILOR !!
G B
G B5 ani în urmă
Am fost cu masima pentru inspectiaITP, masina noua la prima inspectie.Dupa inspecție mi se spune că un bec la faza scurta este ars.Mentionez că faza scurta funcționa inaintî de inînceperea inspecției și sigur s-a ars în timpul inspecției.Am mers la un peco din apropiere am cumpărat un bec și m-am inîntors la masima și am schimbat becul.Totul ok mia dat certificatul de inspecție tehnică și mi-a cerut încă 200 de lei pentru inspectiaIITP.150 de lei taxa inspecție plus 50 de lei taxa de reinspectie.Nu mi-a dat bon fiscal pentru banii de inspecție.Fiti foarte atenți daca facetf inspecția acolo că aveți mari sanșe sa fitf jecmaniti,fiindcă cei de acolo nu au scrupule.
Elly Ella
Elly Ella5 ani în urmă
Văd că nu sunt singurul client care NU am fost mulțumit. Mi-a luat banii pentru nimic. Și credea că mai revin! Never! Am fost in altă parte și am făcut ITP-ul fără să am presupusele defecte la mașină.
Cristian cara
Cristian cara2 ani în urmă
O stație ITP de 2 bani !!!!
Am fost cu o autoutilitara mica care nu avea nici un fel de problema dar ca să poată cere de la obraz 50 roni mi-au găsit un pivot cu joc.
Am fost direct la servis imediat ce am ieșit din stația itp să-l schimb ( pivotul) și bine înțeles ca masina nu avea nici o problemă. Pe scurt, niște jepcari!!!
Grigore Florin
Grigore Florin2 ani în urmă
Au spus ca trebuie sa schimb becurile deoarece nu fac lumina galbena. Cu aceleași becuri am făcut și RAR ul.Lumina alba becuri Osram omologate.
Laurentiu botezatu
Laurentiu botezatu2 ani în urmă
Este un om de excepție nea dan, am fost să reglez farurile și a rezolvat problema imediat, Itp ul îl face corect și îți explică corect la ce trebuie să te aștepți pe viitor de la mașina ta.
Locații recomandate