/Cluj/Service auto

PDR

Str. Valea Chintăului 106, Cluj-Napoca 407058, România

PDR
Service auto
5
109 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RHMF+H3 Cluj-Napoca, România
+40 767 806 800
pdrcluj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Remus Aurelian Lung
Remus Aurelian Lung2 ani în urmă
Am avut o porțiune înfundata în pavilion. Prostia și încrederea prea mare în forțele proprii m-au făcut sa cred ca o pot îndrepta singur . Din păcate am stricat mai tare , am făcut alte deformări din interior spre exterior și arata horror. Mi-am luat inima în dinți și am apelat la serviciile, PDR- valea Chintaului . Am ajuns , s-a uitat la mașină s-a uitat la mine , nu mi-a mai făcut morala , probabil fata mea exprima totul . Cit despre lucrare : profesionist , asta e cuvântul, a remediat și infundatura și "lucrarea mea " . Va recomand tuturor din propria experienta , dacă se intimpla să aveți ghinionul unor neplăcute indoituri ale caroseriei , nu încercați sa le reparati singur pentr-u ca riscați sa stricați mai tare . Este mult mai greu decât pare și necesita multă experiență , pe lingă faptul ca nu mulți meseriași sunt dispuși sa mai repare după tine , iar prețul este considerabil mult mai mare
Vlad Panut
Vlad Panut2 ani în urmă
Fiind impresionat de calitatea lucrarii anterioare, am revenit cu alta masina. Am avut 9-10 indoituri si dupa cateva ore masina arata ca noua (masina de 23 de ani). Jos palaria, multumesc mult, Cosmin! Recomand cu caldura!
Vlad Panut
Vlad Panut2 ani în urmă
Exceptional serviciu! Am avut o aripa (din aluminiu) care a fost infundata... Reparatia s-a facut fara vopsea si aripa arata ca noua. Recomand cu caldura!
Claudiu Monoses
Claudiu Monoses2 ani în urmă
Profesionalism, cu tot ce implică acest termen.
Sunt, de felul meu, o persoană mai pretențioasă și, prin urmare, un client "dificil", mai ales când vine vorba de lucrări care implică multă răbdare, atenție, minuțiozitate, însă totul a decurs exact cum mi s-a spus, de la recepția mașinii, termen de reparație și până la predare. Nu am crezut că atât de multe lovituri de grindină pot fi remediate impecabil în mai puțin de o zi.
Recomand fără nicio reținere!
Ciprian
Ciprian2 ani în urmă
Am găsit aici profesionalism și dedicare.
Am avut doua indoituri pe portiera care mi-au fost reparate în asa fel încât acum arata ca și cum nu ar fi existat.
Locația e mai îndepărtată dar se merita sa apelați la serviciile lor
Lucian adam
Lucian adam2 ani în urmă
Astazi, 21.04.2021, am apelat din nou la serviciile domnului Cosmin, pentru remedierea a 2 indoituri de pe capota masinii mele (Hyundai Elantra) si sunt, din nou, incantat de profesionalismul sau si de rezultatul desavarsit al interventiei. Cu siguranta, daca voi mai avea nevoie, tot la serviciile domnului Cosmin voi apela!

Astazi, 19.07.2021, am apelat din nou la serviciile domnului Cosmin, pentru remedierea a 2 indoituri zdravene de pe portbagajul masinii mele (Hyundai Elantra) pe care i le "datorez" cuiva care mi se pare ca si-a facut un obicei din a-mi avaria periodic autoturismul in timp ce este parcat in parcarea platita si legal atribuita de Primaria Cluj-Napoca (Cartierul Manastur). Domnul Cosmin, desi are foarte mult de lucru cu reparatia numeroaselor masini avariate din cauza furtunii cu grindina de dimensiuni mari produsa in seara zilei de 18.07.2021 in Cluj-Napoca, m-a ajutat din nou si si-a dovedit maiestria si profesionalismul. Omul e un adevarat artist in meseria sa, un tanar care isi face treaba intr-un mod desavarsit! Iar ca bonus, are o cafea tare buna si multa rabdare cu toti clientii. Daca ar mai fi in tara asta inca 5.000.000 de domnul Cosmin sunt convins ca am fi unde meritam sa fim! Thumb up, Domnule Cosmin! Bineinteles, daca voi mai avea nevoie, tot la serviciile sale voi apela! Poza atasata va arata ce indoituri a avut Domnul Cosmin de indreptat.
Gellert Botond Orosz
Gellert Botond Orosz2 ani în urmă
Am fost foarte multumit de serviciile PDR. Pentru programare s-au acordat flexibilitate. Iar rezultatul final vorbeste de la sine.
Cristian dumitru
Cristian dumitru2 ani în urmă
Buna ziua, am beneficiat de serviciile PDR Cluj si sunt foarte multumit. In urma unei furtuni puternice cu grindina in judetul Braila autovehicolul meu marca MAZDA CX5 de culoare metalizata - neagru jet (autovehicol nou - cumparat in data de 05.06.2020) a fost ciuruita tabla. Domnul Cosmin este un meserias desavarsit si are ustensile profesionale. Masina Mazda CX5 arata impecabil in prezent in doar 2 zile de lucru. Recomand cu seriozitate serviciile PDR Cluj. Sa aveti o zi buna, Dumitru Cristian.
Locații recomandate