/Buzau/Service auto

Sisteme Car Audio Buzau www.sistemehifi.ro

Unnamed Road, Poșta Câlnău 127485, România

Sisteme Car Audio Buzau www.sistemehifi.ro
Service auto
4.9
37 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6VJF+G6 Poșta Câlnău, România
+40 769 310 914
sistemehifi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Badea Florin
Badea Florin2 ani în urmă
Prețuri decente, produse și servicii de calitate, comunicare excelentă, sfaturi, sinceritate! Cunoscând obiceiurile și năravurile meseriașilor din România, pot spune doar că la Ionuț totul se ridică la nivel de artă! Il recomand cu cea mai mare încredere!
Daniel
Daniel2 ani în urmă
Un super profesionist, super caracter!
Mi-a montat corect o navigatie cu android, de ultima generatie, dupa ce am fost anterior la vreo cativa "mesteri" care nu au stiut sa o monteze corespunzator. Pe scurt....navigatia nu se inchidea, asa cum este normal, cand scoteam cheia din contact , ramanand conectata la curent, descarcandu-mi bateria masinii peste noapte.
Ionut a stiut sa o rezolve rapod si profi!
Am fost super multumit de serviciipe omului!
Recomand cu tot dragul asa specialist, care stie de la inceput ce are de facut, fara sa se incurce!
Lex
Lex2 ani în urmă
Un baiat cu un super caracter care lucreaza cu pasiune si iti explica ca la carte tot ce vrei sa aflii, profesionalism de inalta calitate. Recomand din inima!
Andy Serstiuc
Andy Serstiuc2 ani în urmă
Profesionalism la propriu. Am fost cu o mașină veche pe care mulți o evită la orice reparatie/modificare (nu e bmw sau vw, e o Celica veche). Rezultatul este mult peste așteptări, nu s-au stricat plastice, totul intact, si s-a făcut retrofit la difuzoare si tweetere. Sunetul este peste așteptări (schimbat toate difuzoarele+tweeterele si insonorizare usi fata+panouri spate). Rezultat mult peste așteptări. Raport calitate/preț foarte bun. Ionuț este foarte comunicativ si oferă sfaturi obiective în funcție de cererea clientului. Recomand cu drag.
Stan ovydyu
Stan ovydyu2 ani în urmă
Profesionalism, seriozitate, lucru bine facut! Recomand cu incredere!
Madalin Sava
Madalin Sava4 ani în urmă
Am fost sceptic cand mi-a zis sa vin pentru constatare, de parca la telefon nu era de ajuns. M-am lamurit in privinta difuzoarelor, ascultand mai multe modele pe standul de proba, asa am avut si eu un reper, nu m-am bazat pe vorbe.

Foarte calm si atent, preturi ok👌
Titus Marin
Titus Marin2 ani în urmă
Totul la superlativ! Băiatul este un adevărat pasionat și se vede in tot ce face. De la lucrări "mărunte" la insonorizări totale și calibrări profesionale. Daca aruncați un ochi pe site veți vedea că realizările îl recomandă. Nota 10 cu felicitări!
Victor Nenciu (Victor)
Victor Nenciu (Victor)2 ani în urmă
Am cumparat de Ionut 2 seturi de Hertzuri DSK pentru batrana mea Bora, de la Focsani la Posta Calnau e aproape ... Produsele sigilate si sub pretul ok, plus ca este super de gasca .
Recomand !!!
Locații recomandate