/Buzau/Service auto

RAPID SUPER SERVICE S.R.L

Bulevardul 1 Decembrie 1918, Nr.1 bis , Buzau, Buzău 120217, România

RAPID SUPER SERVICE S.R.L
Service auto
4.5
165 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
4RVC+6P Buzău, România
+40 748 196 383
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
marius barac47 zile în urmă
un service performant cu o echipa profesionista
Mihai Vali
Mihai Vali2 ani în urmă
Primire călduroasă, service de calitate, echipă de nota 10 ce oferă explicații legata de reparatii, serioși, promti și respectă programarea, puteți apela cu încredere! Recomand!
T M
T M2 ani în urmă
Bataie de joc. Am fost la echilibrat rotile pentru ca vibra volanul. Au pus plumbul nou peste cel vechi, aveam 100+gr de plumb pe fiecare roata. Nu le mergea masina de dejantat si au explicat ca probabil am apa in cauciuc, de aceea nu este ok. Pentru ca tot nu s-a rezolvat am fost la alta vulcanizare, echilibrat toate 4 rotile din nou, max 30gr plumb. Se vede clar in poza plumbul pus langa cel vechi. Platit 80 de ron fara bon fiscal pt o mizerie!!!
Roxana Hotescu
Roxana Hotescu2 ani în urmă
Acești oameni sunt mereu receptivi la urgentele clienților. Tratează cu profesionalism orice situație și cauta mereu cele mai ieftine și avantajoase soluții. Recomand cu încredere!
Madalin Vlad
Madalin Vlad2 ani în urmă
RECOMAMD CI INCREDERE!
Am fost foarte multumit de serviciile lor.
Si voi mai reveni cu siguranta!
Tudorel Iordache
Tudorel Iordache2 ani în urmă
Multe multumiri dlui Cosmin care nu stiu daca e patronul acestei companii sau doar functionarul de la "Receptie"! E un om care personal m-a "cucerit" telefonic si apoi "face to face" prin amabilitatea sa! Baietii de la service, reprezinta un colectiv bine "sudat".... Colegialiate, spirit de echipa etc cum rar intalnesti in ziua de azi! Mii de multumiri dlui Gigel pt partea de mecanica si dlui Sandu pt parte de electrica! Desi baietii sau mai bine-zis patronul are o incapere modesta si modest utilata are pot spune o echipa de profesionisti! Nu am stat la coada, nu a fost nevoie de programare, de mita sau de alte chestii! Seriozitate, responsabilitate si bun-simt sunt cateva dintre calitatile care ii caracterizeaza! In rest sunt doar barfe sau daca vreti "carcoteli"! Omul fara dusmani e ca banca fara bani! Oricand si ori de cate ori voi avea nevoie, voi merge cu inima deschisa catre dl Cosmin si acesti dragi oameni pe care mi i-am facut prieteni - zic eu - pt ca am fost extrem de multumit! Au rezolvat fara bataie de cap sau costuri exagerate, ceea ce multi se lauda si nu sunt in stare! Bravo dumnealor! Am inteles de la dl Cosmin ca urmeaza sa se extinda si ca vor crea un stand de verificare injectoare, de vopsitorie si uscare, specializat, etc Cu alte cuvinte un service adaptat la cerintele si buzunarul clientului de orice categorie! E un om receptiv, deschis catre nou, modest si gata sa te ajute! As spune ca m-a tratat ca un prieten cu care ma cunosc de o viata! Chiar am baut o bere cu baietii! Sunt formidabili cu totii! Nu i-a deranjat ca am venit cu piesele mele si ca am asistat "mutual" la operatiile de service! Am primit sfaturi profesionale si am fost tratat "regeste" as spune, de catre baieti! "Bun-simtul" e la el acasa. in incinta acestui service! Ar trebui schimbat numele din"Rapid Service" in "Prompt Service" pt ca se potriverste ca o manusa! Personal, sunt maI mult decat multumit! Spor in activitate si bani in punga, baieti!
Cristi Petre
Cristi Petre2 ani în urmă
Băieții sunt super profesioniști. Îți mai dau si sfaturi pe lângă problema cu care te-ai dus. Se mișcă rapid și eficient. Chiar le recomand cunoscuților care mai au cate o problema pe la mașină să meargă aici. Prețuri decente.
Stefan Tita
Stefan Tita2 ani în urmă
Nu știu cum lucrează, dar nu prea auzi loviturile acelea de ciocan care te pun pe gânduri prin alte ateliere. Merită tot respectul.
Iuliana Datcu
Iuliana Datcu2 ani în urmă
Recomand din tot sufletul! Un service in care iti rezolva toate problemele masinii. O echipa minunata de mecanici. Recomand!
Locații recomandate