/Bucuresti/Service auto

Hyundai Bucuresti I Tiriac Auto

Strada Parcului 55-57, București 012329, România

Hyundai Bucuresti I Tiriac Auto
Service auto
4.2
892 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3H5+G8 București, România
+40 374 141 414
tiriacauto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bogdan Andrei Vasilescu
Bogdan Andrei Vasilescu2 ani în urmă
Prea ocupati sa bage potentiali clienti in seama dupa 20 de minute de asteptare pentru a cere cateva informatii de la un consilier de vanzari am renuntat toti erau "ocupati". Iar fata din receptie in loc sa ma ajute sa ajung la cineva competent ma trimitea sa astept la un birou gol. Timp pierdut.
Marian Marian dumitrache
Marian Marian dumitrache2 ani în urmă
Pana sa platesti avansul, totul este in favoarea ta. Dupa ce ai platit afli ca nu e chiar asa roz ca la inceput... Dar asta nu e tot. Intr-un sfirsit a sosit si masina. Ne-am prezentat la ora stabilita la dealer, am semnat actele, iar rerezentantul firmei ne-a pus cheile in mana si a plecat spunand ca are sedinta. Nici daca cumparam un fier de calcat nu cred ca se intampla asa ceva. Am asteptat un timp, dar nu a mai aparut. Ce sa cred? Incalificabil comportament...am aflat si motivul. Masina nu avea alarma, asa cum prevedea oferta. Rusine!
Alexandru tufan
Alexandru tufan2 ani în urmă
Servicii de kko..... Nu au piese pe stoc pentru Hyundai doar ulei și filtre..... 1 parbriz a durat 1 luna sa vina nefiind pe stoc. Vi azi la revizie..... Constata ca ai și pivoții cu probleme, dar nu ii au pe stoc.....trebuie să revin în alta zi pentru rezolvare...... Neplăcut, pierdere de timp...
Magazionerul posibil sa fie plătit degeaba.....
Serviciile de vopsitorie.... Slabe, spre foarte slabe..... După 3-4 luni fuge vopseaua de pe mașină.....
Total dezamăgit...... De 5 ani Hyundai cumpărat și întreținut doar la ei.....
Tiberius cosmin
Tiberius cosmin2 ani în urmă
Profesionalism 0.
Comunicare 0.

Am comandat o mașină încă din iunie cu termen de livrare iulie-august și încă nu a venit. Nu se oferă nici un termen estimativ, am primit răspunsul ca "poate sunt șanse" sa vina în decembrie.
Este penibil ca nu se poate oferi termene de livrare realiste, și cumpărătorul este dus cu zăhărelul de pe o săptămână pe alta.
FLORIN MOLDOVEANU
FLORIN MOLDOVEANU2 ani în urmă
Programare perfecta
Comunicare foarte bună
Rezolvare rapida și foarte bună a problemelor pentru care am băgat mașina în service. Niciodată în cei 15 ani nu am fost nevoit să mă întorc imediat în service pentru ceva ineregula.De aici și punctajul maxim.
Sorin Mitrea
Sorin Mitrea2 ani în urmă
Foarte profesioniști, au rezolvat defecțiunea imediat chiar daca nu eram programat. O steluță in minus pentru că parcarea internă e foarte aglomerata și găsești cu greu un loc de parcare.
Cristi l
Cristi l2 ani în urmă
Am cumparat recent un autoturism Hyundai de la Tiriac Auto cu ajutorul consilierului Ciprian Nimu si nu am alte cuvinte de spus doar, super profesionalism si competenta ,am fost informat pe parcursul etapelor ,(avans ,disponibilitate model ,program rabla desfasurat de Hyundai , predare autovehicul.etc ) comunicarea a fost ireprosabila , Pentru aceasta colaborare nu as putea acorda mai putin de cinci stele.
Gabriel Anghelescu
Gabriel Anghelescu2 ani în urmă
A fost o surpriza plăcută prima interacțiune cu ei. Am putut testa o mașină fără a avea rezervare de test Drive. Dealerii foarte comunicativi și deschiși în a te ajuta sa iei cea mai buna decizie
Locații recomandate