/Bucuresti/Service auto

Eugen si Fiul GPL

Strada Neajlovului 100, București 013366, România

Eugen si Fiul GPL
Service auto
4.5
309 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3R3+PX București, România
+40 724 913 000
gpleugensifiul.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Roni cofler
Roni cofler2 ani în urmă
Nu recomand acest loc. Un comportament ne cinstit ca să nu spun ceva mai urat, din parte toți care mau tratat de la Eugen și fii lui, mau anunțat ca la iei nu este Olanda ce România, și în loc de un rezervor de gaz de 60 litri miau montat unu de 45 litri pentru dumnealor este lafel
Ne profesioniști și scarbosi
Cristian Stan
Cristian Stan2 ani în urmă
Sunt profesioniști și foarte rapizi.
Mulțumesc mult!
Constantin Marian Niculae
Constantin Marian Niculae2 ani în urmă
Oamenii corecti si onesti inca exista! Promtitudine o buna cunoaștere a meseriei, dotari super si prețuri accesibile!
Danut Simion
Danut Simion2 ani în urmă
Pentru mine a fost o experienta plăcută.Am primit ajutorul și informațiile de care aveam nevoie.Problemele au fost remediate în cel mai scurt timp.O sa revin cu toate increderea
Dan Gavrizescu
Dan Gavrizescu2 ani în urmă
Foarte buni , sunt la a 3-a masina pe care s-a montat GPL , si sunt pe deplin satisfacut ! Multumesc ! 😀
Mircea Myr
Mircea Myr2 ani în urmă
Niste tarusi aroganti care iti vorbesc de sus si la care vi pentru o revizie cu masina perfect functionala in prametrii, dupa care iti spun ca trebuie sa schimbi jumatate de masina si masina nu mai merge in prametrii. Explicatia lor ca trebuiesc schimbate piesele, dupa aia va merge masina corect. Dar inainte sa vin la revizie masina mergea corect, acum de ce nu mai merge? Aici raspunsul a fost ca trebuie sa schimb niste piese extrem de costisitoare. NU RECOMAND ACESTI TARANI AROGANTI!!
Cristina Mitroi
Cristina Mitroi4 ani în urmă
un service prietenos, cu rezolvare pentru orice problemă, personalul profesionist, de încredere și prețuri accesibile.
recomand!
Liviu v
Liviu v2 ani în urmă
Am ajuns de dimineață cu o Toyota Aygo. Astazi. Cu o problema la o instalație de gaz pe care, NU am montat-o la ei. "Morocanosul", recte dl. Eugen, asa cum l-au numit altii pe aici, cred ca nu are lipici la toată lumea căci, din cauza experienței pe care o are, si poate si din cauza unei vârste prezentabile, nu mai poate coborâ nivelul discuțiilor până la ultima treaptă. Nu am vorbit despre problema mea, căci nu am pregătirea dânsului in zona de instalații de gaz cum cred ca nici dansul nu are expertiza mea in domeniul in care eu imi desfășor activitatea. Dar până la urmă, de asta mergem la specialiști, nu? De fapt mint! I-am spus că nu am facut montajul instalației de gaz la dumnealui si singura replică pe care mi-a dat-o a fost că, din moment ce am ajuns la dumnealui, înseamnă că cei de dinainte nu si-au facut treaba bine. :) Am vorbit însă de-ale sindicatului.... Iar dialogul a decurs plăcut.
La început s-a ocupat unul dintre băieți de mașină. Amabil. A fost cu mine chiar la un magazin sa imi cumpăr antigel. Am plecat de acolo cu problema rezolvată însă, peste o ora, am sesizat miros de gaze in interiorul mașinii. Am sunat, m-am intors, iar atunci a venit si "Morocanosul" să constate. :) Mi-au rezolvat problema repejor.
Nu au fost aroganți deși, masina cu care am mers costa literalmente mai putin decat hainele de pe mine.
Așadar, în cazul meu nu se confirmă multe din cele spuse de cei care au dat o singură stea. In plus, am studiat profilul celor care au dat o stea. Si ca de obicei, aceia care dau calificative negative, doar cu asta se ocupă (adică dau recenzii doar când nu le convine ceva iar când sunt mulțumiți, păstrează secretul doar pentru ei :))) ).
Cat timp am stat acolo, a trebuit să merg putin cu masina (in probe) asa ca, băiatul d-lui Eugen (din echipa Eugen si Fiul - cu scuzele de rigoare, mereu m-au amuzat firmele denumite in felul asta 😁- ), m-a rugat sa merg cu el sa isi lase o mașină la spălătorie. De acolo mi-a mai adus, pe drumul înapoi, fără să mă întrebe, inca un pasager. Mi s-a parut putin ciudat dar NU până la punctul enervant. Si chiar daca m-ar fi supărat situatia asta, clar nu poti pentru atît sa cobori calificativul. Deci dacă știți că astfel de situatii va crează indispozitii, sa stiti ca ele pot sa aparea aici pesemne. Totodată, sfatul pentru fiul este sa nu mai procedeze asa de la prima întâlnire căci la cat de frustrați suntem noi Bucureștenii in general, se poate astepta la calificative negative si chiar nu are sens. Chiar e un sfat pe care vi-l dau cu drag. Inainte sa plec, pentru că a observat in timpul călătoriei cu mine un martor aprins in bord, m-a recompensat cu o diagnoza. Calculând matematic, drumul pana la spălătorie a costat in jur de 0.20 ron iar o diagnoza costa in jur de 50 ron. Deci practic, mi-a plătit inapoi de 250 de ori mai mult :) Gestul este de apreciat si credeti-ma ca exact gestul m-a impresionat. In sustinerea mea, peste cei 150 ron care mi-au fost solicitați, am mai lăsat inca 50 in plus si asta o făcusem înainte să mă roage asta.
Altfel, am mai auzit rostindu-se si cate o "scula" dar între bărbați, merge ( strict metaforic vorbind 😂)
Poza este de la mine din garaj si e pusă strict pentru atentie :)
Locații recomandate