/Bucuresti/Service auto

Auto Soft Militari - Vulcanizare - Anvelope

Bulevardul Iuliu Maniu Nr.123-129, București 061098, România

Auto Soft Militari - Vulcanizare - Anvelope
Service auto
4.7
2 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
CXMW+CF București, România
+40 749 199 666
auto-soft.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Tănasă Ionuț24 zile în urmă
Las aici 5 stele mari pentru băiatul de la prima rampă de geometrie, foarte bun,a verificat articulația cu atenție pana a găsit "buba" și apoi a început reglajul, chiar foarte bun și socialist(te salut cu loganul de la iasi), recomand autosoft militari!!
Marius Pavel
Marius Pavel2 ani în urmă
Am apelat telefonic pentru o janta stramba; m-au chemat, am asteptat in ploaie / burnita, dupa vreo 15 minute, puștiul care dadea ordine pe-acolo s-a gandit ca ar trebui sa se uite la janta si m-a convins ca: " Aaaaa, doar pe riscul dumneavoastra si sunt sanse mari sa se rupa, ca e intre spite si nu merge...!" La telefon: veniti ca v-o facem in 15-20 de minute, apoi... zero. Sincer, nici n-as fi apelat la ora 20:00, ei avand program pana la 21, dar numai ce patisem necazul, prin strazile incredibil de gaurite ale Bucurestiului, dar plecam in acea seara spre casa, la Targu Jiu si speram sa nu plec cu janta atat de stramba, mai ales ca era si pe dreapta-fata. Jenant, nesperat de dezamagitor si complet diferit tonul de la telefon cu "rezolvarea" de la fata locului. Nu mai intru acolo nici daca duc masina pe platforma in alta parte.
Alexandru Nicoara
Alexandru Nicoara2 ani în urmă
Client fidel pana de curand. Dupa cresterea incredibila a preturilor am sa aleg alt service.

Raspuns: Preturile dumneavoastra pot fi similare cu unele service-uri ( mai exact doua service-uri practica preturi la fel de mari) insa nu sunt similare majoritatii service-urilor, nici nu mai vorbesc de vulcanizari. In momentul cand detii mai mult de doua masini, cu suma platita la Autosoft iti iei o pereche de anvelope noi de marca.

Exemplu: Schimbare anvelope si indreptare jenti aliaj Dacia Sandero in primavara 250 lei, acum 500 lei. Nici nu mai vorbesc de SUVurile care le-am service-at la dumneavoastra, preturile sunr deja astronomice.
No one
No one2 ani în urmă
Dupa doua ore de asteptare de la inscierea pe "lista", am constata cu stupoare ca s-a dublat pretul unui schimb de anvelope si indreptare de jenti comparativ cu martie anul curent. Personalul se comporta profesional, insa la astfel de tarife prefer sa caut alta vulcanizare.
Pirvu Ionuț
Pirvu Ionuț2 ani în urmă
Super băieții de fiecare data. Rapizi si profesioniști in domeniul lor vin cu drag de fiecare data!
PS: Thx Alexandru!
Patriche Bogdan
Patriche Bogdan2 ani în urmă
Sunt client auto-soft de cand s-a deschis primul punct in Bucuresti. De fiecare data am fost multumit de servicii, dar de astazi nu mai sunt clientul lor. Au luat-o rau razna cu preturile.
Cum poti sa ceri pentru demontare, montare si echilibrare 72 lei pentru un Duster cu roti pe 17"? Per roata!!! Daca le mai si speli si vrei Haweka ajungi la 100 lei de roata. Ajungi sa platesti o a 5a anvelopa la fiecare schimb!
Pentru aceeasi operatiune, ce-i drept pe 16", fix acum 1 an, am platit 160 lei.
As fi dat o singura stea, dar anul trecut le-am dat 5 si mecanicul mi-a spus astazi inainte ca o sa fie mai scump ca am SUV cu ATuri.
In final am ajuns la o alta vulcanizare, am pus maxim 45g plumbi per roata si am iesit la 100 lei. Inteleg si as fi platit dublu pentru calitate/brand, dar de 4 ori, mi se pare un nivel de...
Pun si poze cu rotile in cauza.

Review-ul de anul trecut suna asa:
Cea mai buna vulcanizare a.k.a. service roti
Alex Costache
Alex Costache2 ani în urmă
“Mergeți la Auto Soft , oferă servicii premium”
Am fost de curând cu un Sandero la ei pentru o echilibrare și o geometrie . După ce le-au pus înapoi pe mașina , și a făcut presiunea , un “meseriaș” de acolo , nu a auzit ca la valve se umbla cu atenție . Am plecat acasa , eu locuind la 2 min de ei . A doua zi de dimineața , ghici ce . Mașina pe janta , valva rupta , mai stătea acolo decât de forma .
FERIȚI-VA DE AUTO SOFT MILITARI . Sunt numai ghiolbani pe post de meseriasi . Prețuri mai mari nu am văzut niciunde .
Bogdan iscu
Bogdan iscu2 ani în urmă
Super profesionisti, nu te lasa sa-ti risti viata pe drumurile publice, stau si iti explica fiecare proces si importanta lui!
Florinel Dutu
Florinel Dutu2 ani în urmă
Servicii excelente ! Am cumpărat cauciucuri de calitate pe care le-au montat prompt tot acolo. De asemenea, geometria roților!
Locații recomandate