/Bucuresti/Service auto

C&I SERVICE AUTO

Șoseaua Dudești-Pantelimon 101-107, București 033092, România

C&I SERVICE AUTO
Service auto
4.1
107 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5RR+2Q București, România
+40 736 900 001
listafirme.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Emelian Zorzoana
Emelian Zorzoana2 ani în urmă
Baieti extraordinar de atenti cu clientii!....in special dl DRAGOS....o spune un "tanar sofer" de 66 ani......cu carnet luat la 63 ani si cu mult drag de sofat REGULAMENTAR!.....
Braga Iulian
Braga Iulian4 ani în urmă
Niște profesioniști, nu vă duceți la ei.

Am fost cu mașina pentru troncănit pe față. Au urcat-o pe elevator, au tras de ea, mi-a spus mecanicul: trebuie schimbată sau recondiționată caseta de direcție. Costă vreo 15 milioane. Am spus: ok.
Am lăsat-o, m-am dus după ea, recondiționat casetă, schimbat bucșe, făcut geometrie. Perfect, mulțumesc.
Am plecat, mașina se ducea pe contrasens de parcă avea o chemare în sensul ăsta.
Mă întorc, le spun. Ok, hai să refacem geometria. O urcă, refac geometria. Plec cu mașina. Nicio schimbare. Mă întorc, la fel face.
Hai să dăm o tură. Urcă mecanicul la volan, eu stânga. Îi spun că înainte să o duc pentru casetă, nu făcea așa. Îmi spune că ea merge dreaptă, doar că stă puțin volanul așa. Practic trebuia să trag de volan dreapta să meargă mașina drept.
Ne-am întors, a urcat-o din nou pe elevator, a refăcut geometria a 2-a oară, oarecum, că acolo totul dădea bine. La întrebarea...dacă tot la fel face, mai are rost să mă întorc, mi se spune că n-are ce să mai facă. Un service auto nu are ce să facă dacă o mașină trage într-o parte. Mă duc la auto soft să-mi facă geometria, fac geometria totul o să fie bine, au ăia aparatul necalibrat unde ați fost.
. Plec, mașina se duce în continuare stânga.

La sfatul unui avocat, fac reclamație la protecția consumatorului. Trec sărbătorile, undeva după prima săptămână sunt sunat de la service, că ce problemă este, că hai sa vedem, s-o aduc înapoi să se uite la ea. Ține să mi se spună că nu se face asta cu reclamația, că trebuia să sun și se rezolva. Asta după ce pierdusem 3-4 ore într-o dimineață explicându-le că ceva nu e bine și spunându-mi că totul e ok.

Duc mașina înapoi. O țin acolo câteva zile, nu e problemă, să se rezolve treaba. Mă sună, mă duc să o iau. Joc pivot stânga, înlocuit pivot stânga. Hai să facem împreună test. Mașina trăgea dreapta ușor, volanul avea o tendință să tragă ușor spre stânga. Întreb dacă s-a făcut și geometria. Da, s-a făcut. Semnez că s-a rezolvat problema și nu mai am pretenții, dar pur și simplu nu voiam să-i mai văd și să mai am de-a face cu ei, plătesc pivotul 80 lei, manopera nu o plătesc, a fost un fel de recompensă pentru mine sau ceva, de parcă eu am dus mașina să fiu recompensat, nu să se repare.

Mă duc la un alt service care se ocupă doar de roți, le explic totul, fac geometria, plec. Mașina merge drept, se aprinde EPS-ul în bord. Mă întorc la service-ul cu geometeia și-mi spun că EPS-ul a fost calibrat ca fiind coloana de direcție dreaptă când ea era strâmbă și acum e dat peste cap, trebuie resetat, receva. Alt drum, alt timp pierdut, altă distracție.

Pe scurt, casetă direcție+bucșe+3 geometrii(2 gratis)+manoperă= 1500 lei, geometrie separat=120, pivot=80 (manoperă gratis), geometrie= 120, diagnoză EPS= 70.
Timp pierdut...măcar 8 ore. Nervi făcuți...de neestimat. Vene pocnite în creier, vreo două.

Cum era aia sa nu te duci la reprezentanță că te rup ăia la bani? Aaaaahahahahahahaha, bine că am scăpat așa ieftin.
Florin Butoi
Florin Butoi4 ani în urmă
Pe site scrie ca programul ITP incepe de la 8:00 si am sunat cu o zi inainte sa ma asigur ca este programul actual. Am ajuns si asteptat cu masina de la ora 7:45 pana la ora 8:30, cand cineva a descuiat, spunandu-mi ca mai devreme de ora 10:00 nu o sa intru la ITP, pentru ca aparatele trebuie sa se incalzeasca. Am spus ca o sa revin la ora 10:00, dar mi-a sugerat sa vin totusi dupa masa..
Nu numai ca am pierdut timpul degeaba, dar experienta negativa si atitudinea lor sunt de-a dreptul HALUCINANTE.
Categoric NU recomand sa mergeti la acest Service / ITP.
Stefan Navr
Stefan Navr4 ani în urmă
Sa nu va duceti nici pentru un amărât de schimb de ulei, am fost si după ce am plecat mi-a aruncat o parte din ulei pe la filtrul de ulei montat de expertul lor electrician-mecanic! Dacă nu vedeam uleiul sub masina la 5 minute dupa ce am plecat, cine o mai repara daca se intampla altceva? Recomandarea mea ar fi sa dispară de pe piață din românia a acestor "mecanici" cu nici o experiență în a schimba ceva pe o masina !
Si cu tot interesul de a repara stricăciunea repede si fara comentarii ca poate ar fi avut mai mult de plătit, jeg
urme de ulei in masina
Si as putea sa mai adaug multe alte comentarii!
Singurul lucru bun e ca sunt fara programare doar daca ai logan nu alta masina!
Wss
Wss2 ani în urmă
Habar n-au de capul lor ..
Numai sa te umfle de bani și problema oricum nu ți-o rezolva
Nu recomand
Asimov Ov
Asimov Ov2 ani în urmă
Cereți o oferta de pret înainte. Desi am fost vreo 5 ani la rand (nu numai la revizii), mereu preturile au variat, culminand anul asta cu un ulei banal la un pret record. Pana anul trecut erau parteneri intr-o retea de service-uri, abia dupa revizie am vazut ca nu mai sunt, probabil asa se explica diferenta de servicii.
Mihai Badea
Mihai Badea2 ani în urmă
Imi expira ITP-ul pentru o remorca mica, Pongratz, si am gasit pe net acest centru ITP. Am intrebat daca pot plati cu cardul, mi-au zis ca nu au POS.
Dupa ce am stat mai mult de o ora la coada, a venit un baiat, a impins cu piciorul in roata de la remorca si a decis ca trebuie sa strang rulmentii. Apoi am mai stat vreo 20 de minute ca nu aveam pe unde sa mai ies.
Total neprofesionist, lipsa de bun simt.
Bogdan cireș
Bogdan cireș2 ani în urmă
Atât de slabi încât o mașină care are injectoarele cu probleme ei au zis că nu are nimic mașină. Că decât să bag bani aiurea în mașină mai bine îmi cumpăr anvelope noi că astea au început să crape. Alt service a putut pune un tester și să descopere că am un injector mai uzat de la gunoaiele din motorina. Cum să îți lași mașină la astfel de persoane?
Locații recomandate