/Bucuresti/Service auto

Epiesa.ro Eminescu

Strada Mihai Eminescu 158-160, București 030167, România

Epiesa.ro Eminescu
Service auto
4.3
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4W6+MJ București, România
+40 31 130 0470
epiesa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Vasilache Andrei
Vasilache Andrei2 ani în urmă
Firma serioasa, ca intotdeauna!
Baieti inteligenti, cu bun simt
Ionut carpuz
Ionut carpuz2 ani în urmă
poor quality, bad customer suppport, they do not respond for warranty issues - nu răspund când e vorba de garanția pieselor vândute
LE multumesc pentru contact si discount, dacă găsiți o joja metalică, contactati-ma va rog, multumesc
Liviu-Nicusor Andrei
Liviu-Nicusor Andrei2 ani în urmă
Dau 3 stele pentru ca doamna cu care am vorbit la telefon a fost foarte nesimtita dupa ce i-am zis ca mi-au dat o piesa stricata. Numai zic de solutia oferita de dansa. O lipsa se respect pentru clienti.
Emil Cjr
Emil Cjr2 ani în urmă
Dacă stau să compar prețurile aceluiaș articol la un alt magazin, diferența e mare. În continuare prețuri nejustificat de mari.....
Păi cum ne putem da seama ca piesele voastre sunt originale si conforme cu site-ul, eu spre exemplu am cumpărat ulei premium de la voi de 50 lei/litru dar era expirat si nu a ținut decât 6luni/5200km in motor.
Abia după ce l-am inlocuit am văzut pe bidon data de fabricatie.
Vlad Ghelu
Vlad Ghelu2 ani în urmă
Primul contact cu echipa epiesa.ro s-a intamplat atunci cand am consultat site-ul pentru piesele de care aveam nevoie. Absolut impecabil, foarte intuitiv, site-ul ofera in functie de autoturismul tau variante nenumarate de piese sortate pe pret si marca. Totul simplu si rapid.
Apoi am fost contactat de un operator pentru confirmarea comenzii, care m-a ajutat sa inlocuiesc acele piese care nu se potriveau seriei de sasiu, cu altele mai bune, la acelasi pret.
In final la ridicarea produselor din str. Eminescu am intalnit personalul amabil intr-un ambient placut, primitor.
In concluzie, un site foarte destept si oameni asemenea, dornici sa ajute.
Ionut Gabriel
Ionut Gabriel2 ani în urmă
Am comandat de la ei 4 anvelope ,ca dupa accea sa fiu sunat sa imi spuna ca nu au pe stoc modelul respectiv,dar ca au Continental la 395 lei bucata,cand eu am vrut sa iau Westlake la 161 lei/buc ,mi-a recomandat Minerva la 171 lei/buc,am acceptat ,ca dupa accea sa ma sune sa imi spuna ca mi-au venit cauciucurile Minerva cu Galme DE NOI,deci atentie de noi !! feriti-va de E-piesa ca nu au treaba,iar asta nu este prima oara cand gresesc,am mai comandat o data de la ai o masca de fata pentru Ford Focus 2001 ,si aveam si talonul inregistrat ,ar fi trebuit sa stie ce model exact am de masina,mi-au dat pentru MK2 in loc de Mk1,nu merita sa va deranjati cu acest magazin,va pierdeti si timpul si nervii.
Rodin Adrian Boboc
Rodin Adrian Boboc2 ani în urmă
Livrare rapidă. Super profesioniști
Viorelolteanu Olteanu
Viorelolteanu Olteanu2 ani în urmă
Am avut mari probleme, sunt total nemulțumit, am cumpărat piese, una dintre piese, filtru de combustibil nu a corespuns cu tipul de masina pe care îl am, au recunoscut că este greșală lor dar nu au vrut să mi- l schimbe si nici sa- mi dea banii, valoarea filtrului fiind de 98 lei. După ce le- am trimis un e mailul am primit tel si am fost amenințat de un angajat al firmei si avertizat sa nu mai fac reclamații ca oricum nu voi obține dreptate. Este îngrozitor, mai ales ca eram client vechi si credeam ca sunt oameni seriosi. Extraordinar cât de mult dezinformai, filtrul este intact, cât despre faptul că este cel corect, va invit sa- l montări si daca se potriveste plătesc eu si daune morale. Astept raspuns. Oricum vreau să intru în audiență la Managerul general E piesa, inpreuna cu raspunsul pe care mi l- ati trimis.
Locații recomandate