/Brasov/Service auto

Euro Est Turbo Center

Strada Nucului 28, Brașov 500306, România

Euro Est Turbo Center
Service auto
3.8
66 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJ9V+88 Brașov, România
+40 268 338 130
turbocenter.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alex Grasu
Alex Grasu2 ani în urmă
Am reconditionat o turbina camion, la montare aceasta nu a functionat (reparatia a costat 6500 lei), am revenit si au incercat sa o mai repare (alti 1000 lei desi era cica in garantie) si tot degeaba, a trebuit sa cumpar alta turbina.
Concluzii:
-nepriceputi daca din 2 incercari nu au reusit sa o rezolve;
-scumpi (9000 lei era o turbina noua);
-garantia nu e garantie la ei...
Ciprian Rotariu
Ciprian Rotariu2 ani în urmă
Am recondiționat o turbina cu actuator electric la Turbo.......și după montaj motorul intra în avarie în turații înalte sau în sarcina(actuatorul nu acționează geometria variabila)
Am montat alt actuator nou și acum motorul funcționează în parametri
Precizez ca înainte de reconditionare turbina cu actuatorul funcționau f.bine
I am contactat pe cei de la Turbo.....și mi au răspuns ca pt ei este o enigma cazul asta, ca ei au verificat și testat ansamblul turbina-actuator pe stand.
Adi Sunda
Adi Sunda5 ani în urmă
Nu recomand! Tepari! Am platit pentru o reparatie de actuator turbina(inlocuire placa electronica),pe masina actuatorul nu a functionat. Cand am incercat sa returnez piesa nu au acceptat pe motiv ca pe standul lor functioneaza perfect in plus a mai trebuit sa platesc inca o data transportul piesei prin curier, cu toate ca initial au spus ca se poate face retur fara nici o problema.
Sebastian S
Sebastian S5 ani în urmă
Am fost la aceasta firma pentru a verifica o turbina in garantie careia i s-a rupt axul. Un angajat a inceput sa imi explice ce si cum , dar cand am pus anumite intrebari a aparut un barbat caruia ii mirosea urat gura si la propriu si la figurat, probabil era vreun sef ,patron, etc, nu s-a recomandat, a ridicat tonul la mine si a inceput cu jigniri. Nici nu realizati cat bine va faceti daca ocoliti aceasta firma.
Vasile Balanica
Vasile Balanica5 ani în urmă
Reparații de mântuială, fără garanție , nu recomand la nimeni, pentru cei ce au probleme recomand Autonik Cluj cred ca sunt cei mai buni , am fost foarte multumit.
Alin Gujbà
Alin Gujbà2 ani în urmă
De cea mai proasta calitate, nu recomand nimanui, am reparat turbina la ei si dupa 10000 km s-a rupt axul
Sorin Sala
Sorin Sala2 ani în urmă
Neserios dupa 2 ani de zile si 30m km am refacut Turbina cind sa desfacut surpriza piese neschimbate sa incasat central noua mi-a trimis piese la pachet dar nu de pe turbina mea rebuturi ce le ramane de la altele .
Turbina a fost originala trimisa la firma asta .......piese originale in Turbina nu a fost reconditionata niciodata,ma sunat a zisa necesar central complet uzura mare nu ajunge ulei suficient bla bla ok cost 1250 lei ok acuma am desfacuto surpriza tot jumatate din piese sunt originale sau schimbat decit 2 piese care nu are cod de oe ,Va lasa pe voi sa trageti concluzile .
Aty Zico (SuccessCode Academy)
Aty Zico (SuccessCode Academy)2 ani în urmă
Cel mai DEZASTRUOS SERVICI DIN ROMANIA! Imcompetenta absoluta de a trata clientela!
THE WORST SERVICE EVER FOUND!
THE WORST TREAT OF CLIENTS!
O stea pentru ca este minimul posibil.
NOT RECOMEND !
Locații recomandate