/Brasov/Service auto

Fast boys service.

Strada Nucului 28, Brașov 500305, România

Fast boys service.
Service auto
4.6
176 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJ9R+CW Brașov, România
+40 742 984 629
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Petronela Ene
Petronela Ene2 ani în urmă
Profesionalism, experiență, amabilitate, rapiditate si promptitudine !!! ⭐⭐⭐⭐⭐
Eugen Andries
Eugen Andries2 ani în urmă
Am avut o problema la planetara in drum din Bucuresti spre Fagaras. Baietii chiar de erau ocupati, au gasit timp sa ma ajute, sa imi gaseasca problema si sa o redemieze... La fel si mesterii de acolo, care lucreaza rapid si stiu ce fac! +
Mugurel Krausz
Mugurel Krausz2 ani în urmă
Super profesioniști! Rapizi, lucrare bine efectuată, îi recomand cu încredere!
Florin Ciupitu
Florin Ciupitu2 ani în urmă
De 5 ani merg doar in acest service, indiferent de masinile pe care le-am avut.
Cred ca asta spune tot despre cat de mulțumit sunt.
Denisa Dragomir
Denisa Dragomir2 ani în urmă
Este a 3 oara, când revin la acest service și cu siguranță voi mai reveni, ori de câte ori situația mașinii va impune acest lucru pentru ca, de fiecare data problema a fost identificata, și remediata ireproșabil, în timp util!
Promptitudine, și profesionalism, toate în timp real!
FELICITĂRI echipei, și în special domnului Ene Marian Sorin!
Recomand cu încredere 100%!
NEAGU PETRICA
NEAGU PETRICA2 ani în urmă
Super mecanici sant cu adevărat meseriași
Robert Lazar
Robert Lazar2 ani în urmă
M-am mutat recent in Brasov si cautam un service pentru un Passat din 2002, 1.9 diesel. Fiind masina veche eram obisnuit cu remarcile mecanicilor si fatalisme (mai bine o vinzi, nu merita, nu umblam ca se strica, etc.)

I-am gasit pe baieti la o recomandare pe un grup de Passat. Vineri seara i-am sunat, Luni dimineata era la constatare. Masina pierdea antigel.

Am fost confuz la inceput, nestiind cum functioneaza service-ul. Au bagat masina in service si au inchis trapa. Au scos-o, si au lasa-to putin in parcare. Alt coleg a venit si a bagat-o pe alta rampa, dupa constatare. Usile s-au inchis. N-am intrat la masina sau mecanici ca nu stiam cum merg lucrurile. Nici mie nu-mi place sa se bage clientul peste mine cand imi fac treaba.

Nu stiam ce urmeaza sa-i faca si cat ma costa. Nici eu nu m-am bagat in seama, caci fiecare parea ca stie ce are de facut si nu era de stat la taclale. E un service cu capacitate mare si parea ca baietii sunt organizati. Next time stiu doar ca trebuie sa ma bag putin mai mult in seama. Cine venea la service pe acolo parea ca stie cum merg lucrurile :)

Pentru cine merge prima data, recomand sa le ziceti la inceput sa va zica dupa constatare ce e de facut, sa dati ok-ul pe manopera. La mine fiind o problema minora si avand multi clienti, baietii erau pusi pe treaba, nu stau la discutii si cred ca au omis sa-mi mai zica ce-i fac.

Dupa 1-2 ore de stat pe afara, am descoperit si eu ca sus au zona de asteptare pentru clienti. Automat de cafea, dulciuri si de sus vezi tot service-ul si ce se lucreaza la fiecare masina in parte.

Service-ul e fain, se lucreaza la 10 masini deodata si am vazut vreo 10-12 mecanici + seful de service. Am vazut ca se sfatuiesc si se ajuta cand e vreo operatie mai dificila.

Mi-a placut in service curatenia si ca pareau organizati in tot ce fac. Nu lasau nimic aiurea prin service, piese, cutii sau alte lucruri. La capitolul dotari am vazut multe investitii si proceduri. Mi-a placut inclusiv ca au un monitor mare pe care urmaresc scheme de lucru pentru anumite piese sau sisteme ale masinilor.

La capitolul preturi piese sau manopera nu ma pricep. Nu stiu sa umblu singur la masina si nu stiu cu ce sa compar. Fiecare service isi stie calcule sale.

In schimb pot sa spun ca la masina mea s-a lucrat mult mai mult decat a fost manopera. Dupa ce a schimbat ce era de schimbat masina tot pierdea antigel, asa ca a fost nevoie sa remonteze si sa umble la ea pana nu mai pierdea deloc. Au scos-o si la o tura, sa o testeze la temperatura de functionare si mai turata.

Legat de piese, in 2 ore cat am stat doar pe afara am vazut de 3 ori venind masina de la distriuitorii de piese. Pare ca fac rost repede de ce au nevoie.

Per final, recomand si o sa revin la ei in urmatoarele luni.

PRO:

- Accesibili ca timp de primire. M-au rezolvat repede fata de cand i-am sunat. Altii m-au chemat in ianuarie, nici nu stiau cand sa ma primeasca. (am sunat pe 18 dec)
- Mi-au rezolvat problema
- Imi place cum lucreaza si cum se organizeaza + ca poti sa vezi totul de sus
- Echipa mare, mai multe pareri si ochi cand au provocari
- Nu comenteaza la masina sau la starea ei

CONS (doar in functie de pretentiile tale)

- Baietii rezolva strict ce le ceri si ce le spui. Nu te astepta sa-si dea cu parerea in plus sau sa stati la taclale de genul "uita-te si la aia si la aia" sa te cheme sa-ti arate una alta
- Nu poti sa stai in ceafa mecanicului sa te dai mare stiutor
- Nu lucreaza constant doar la masina ta (fie ca asteapta piese, fie ca isi ajuta alti colegi)

Recomandarea mea este sa duci masina la constatare, sa intrebi de costuri estimative (sa-ti faci o idee in mare) si sa te intorci dupa pranz-seara sau cand iti estimeaza ei.

Review lasat de un nepriceput la masini si mecanica care are carnet de doar 6 luni.
Gigia Gigi
Gigia Gigi2 ani în urmă
Am fost in tranzit prin Brasov. In urma unei probleme aparute a trebuit sa apelez la serviciile acestui atelier. Atras de "FAST BOYS SERVICE" am solicitat fara programare o interventie care s - a dovedit a fi minora. Cu familia in masina si aproape de finalul programului am fost servit rapid.
Da am fost multumit in ciuda costului un pic prea mare , cred eu, dar poate ma insel.
Nu stiu cine m ar fi ajutat la acea ora si fara programare.
Locații recomandate