/Brasov/Service auto

Puls Anvelo

Strada Morii 69, Brașov 500063, România

Puls Anvelo
Service auto
4.3
156 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH6P+9X Brașov, România
+40 743 850 077
serviceautobv.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
George Gh
George Gh2 ani în urmă
Nu recomand.
Edit after owner response: daca era civilizat comportamentul as fi dat 1 stea? Customer service/potential new customer va spune ceva?
Bogdan Mincu
Bogdan Mincu2 ani în urmă
Mi s-a parut i firma serioasa si pretul corect plus ca m-au servit foarte repede. Am avut de pus 5 cauciucuri pe jante 4+rezerva se pastreaza mai bine umflate pentru iarna si nu ocupa la fel de mult loc. Deci 4 jantari plus dejantat si jantat rezerva + echilibrat 5 roti 85 de lei.
La vulcanizarea de vis a vis de fosta fabrica Cibo, imi ceruse pentru acelasi lucru 180 de lei.
Octavian
Octavian4 ani în urmă
Cand a dejantat a prins cu talpa masinii talonul anvelopei si a rupt talonul la doua din cele 4anvelope Michelin de 625ron bucata!! Nu recomand!! Are permanent ucenici noi care experimenteaza si gresesc pe masinile clientilor! Nu-si recunosc vina si ramai pagubit! Am lucrat exclusiv cu ei pentru ca oe vremuri erau buni. Acum au alti oameni nepregatiti.
Imre Andras
Imre Andras2 ani în urmă
Din pacate ca sa ajungi undeva trebuie sa muncesti foarte mult.
Inveti ucenici de la zero pana ajung meseriasi, pui la dispozitia lor toate sculele si nervii angajatilor, ceea ce este o pierdere pentru firma.
Constati cu greu ca acei oameni pe care i-ai invatat drept multumire arunca cu noroi asupra societatii.
Ceea ce le scapa acestor copiii este ca multe generatii de clienti au beneficiat de serviciile acestei firme, care nu se lasa usor convinsi de niste recenzii jignitoare. Multe din ele nu au nici o legatura pentru ca nu-i cunoastem, nu au calcat si nici cel putin o informatie nu au cerut.
Desigur e cel mai usor lucru de a strica, a mintii si a defaima imaginea unei firme, decat sa contruiesti zilnic zeci de ani.
Tomy Albert
Tomy Albert2 ani în urmă
Un service de incredere si profesional!
Vin regulat cu autovehiculele personale la reparat + pentru service roti si sunt foarte multumit de calitatea lucrarilor si a pieselor utilizate dar si de personalul unitatii.
Comentariile rautacioase/jignitoare de mai jos sunt nejuste si fara o baza temeinica sau un argument real in spate. Urmaresc defaimarea acestui service si a personalului, sunt postate de niste copii/oameni care ori nu au avut nici o legatura cu service-ul ori nu au calcat pragul acestei unitati cu scopul de a-si repara autovehiculele !
Ionut Oncioiu
Ionut Oncioiu2 ani în urmă
Un service în care si angajați sunt înșelați.

Poate ca aceasta meserie nu este pentru mine dar dacă un dvs ati mințit un elev care a muncit 3 săptămâni în fiecare zi câte 10 ore plus sambata pentru a strânge niste bănuți si l ati minți ca îl plătiți. Când a venit momentul de  a ma plăti ati găsit argumente.Si pentru varsta dvs sa veniți cu amenințări la adresa unui copil de 17 ani ..........jalnic .
Razvan Cristea
Razvan Cristea2 ani în urmă
Echipă super competenta , servicii de calitate,,client foarte multumit !
Florin Vlad
Florin Vlad2 ani în urmă
Un service neserios, cu un patron care își bate joc de tot ce are în jur, un zgârcit care fentează tot doar pentru a fi "bine"
Locații recomandate