/Brasov/Service auto

Duila Impex

Str. fundatura harmanului nr.10 Brasov, Brasov, 500240, Brașov 500240, România

Duila Impex
Service auto
2.6
36 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJCW+W4 Brașov, România
+40 722 486 376
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Tudor Niculescu
Tudor Niculescu5 ani în urmă
Un sef arogant care mi-a propus sa-i platesc 50 lei numai pentru ca l-am deranjat sa-mi arate un produs. Nu are nicio treaba cu lucrul cu oamenii, de negociat, habar nu are.
George Ursu
George Ursu5 ani în urmă
Am încercat să negociez puțin prețul unei piese și domnul șef a reactionat foarte nepotrivit și să simțit jignit că nu am acceptat să ceară pe o piesă second-hand cât pentru 2 noi i-am spus că îi dau bani cât pentru cea nouă dar nu dublul piesei noi este imoral. Norocul meu că sa dovedit între timp canu era nevoie imediată de ea deci cea noua va fi montată. Angajații foarte de treabă, ar putea invata câte ceva domnul șef de la angajații săi cand vine vorba de politețe. Dacă vrea să ceară bani ficși să pună preț pe fiecare piesă în parte. Până atunci cum el ca vânzător face preț după ureche și eu că și client întreb dacă se poate negocia.
Rau Claudiu
Rau Claudiu5 ani în urmă
5 stele doar pt faptul ca am gasit rapid ce-mi trebuia.angajatii super de treaba.nea caisa daca stii sa-l iei iti povesteste si ce san a supt.devine enervant ca nu se mai opreste din povestit.intradevar are un aer dominant dar nu trebuie pus la suflet.
Florin Frunza Dinu
Florin Frunza Dinu6 ani în urmă
Cand suni sa intrebi de ceva vorbeste cu tine parca ar fi stapanul tau. Forte needucat si nepolitocos .Preturi exagerat de mari pentru piese second hand. Si nu pot sa nu ma repet foarte lipsit de bun simt.
George Toma
George Toma6 ani în urmă
Un cacat de om ca altfel nu pot sa ii spun mosului aluia imputit , mi a inchis telefonul in nas cand l am intrebat de garantie si urla la tine.
Emeric Szabo
Emeric Szabo6 ani în urmă
piese second hand cu preturi foarte mari... iar patronul este total nesimtit cu angajatii.. noroc cu ei pot zice, caci altfel ar inchide "afacerea"
Rara pady
Rara pady6 ani în urmă
Pe langa preturile exagerat de mari , patronul este un taran obosit care se poarta urat atat cu clientii cat si cu angajatul de acolo .
Silviu Dutia
Silviu Dutia2 ani în urmă
Cel mai varza parc de dezmembrari din oraș, ar fi util sa il închidă si sa se duca de unde a venit sefu !
Locații recomandate