/Brasov/Service auto

Reparații Alternatoare

Strada Alexandru Ioan Cuza Nr.21, Brașov 500086, România

Reparații Alternatoare
Service auto
4.1
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH2W+C8 Brașov, România
+40 741 121 580
prog.rarom.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Denis Gandzii
Denis Gandzii2 ani în urmă
Operativ lucrează băieții daca au piese pe stock.
Carmen Elena Ungureanu
Carmen Elena Ungureanu2 ani în urmă
Reparație rapidă și eficientă! Recomand
Enache Angela
Enache Angela2 ani în urmă
Recomand! Calitate si seriozitate
Alexandra dragulescu
Alexandra dragulescu4 ani în urmă
Doar pentru o CONSTATARE 35 lei, am primit inapoi alternatorul fara piese in interior(perii, canale conectoare) legatruri interioare taiate. Intreband ulterior de ce am primit alternartorul in felul asta, au raspuns ca asa se face constatarea.Pe experienta mea personala NU RECOMAND ACEST ATELIER !!!
Nicolae Lucian
Nicolae Lucian2 ani în urmă
Am sunat la numărul afișat pe google, m-a trimis la un service (Avram Iancu 108) pentru demontare alternator. A doua zi a fost gata, reparat și montat. Cost total 400lei (200 manopera la service, 200 reparația alternator)
Petrut daniel
Petrut daniel2 ani în urmă
Am fost la ei sa repar in electromotor, mi-au spus sa îl las la ei și ca ma suna în 10 minute sa îmi spuna ce are și cât ma costa. Nu au sunat, ii sun eu după o ora sa ii întreb ce are și cât ma costa și îmi spun ca l-au reparat și sa ma duc sa îl iau, ajung la ei și îmi spun ca ma costa 320 de lei fără nici un bon fără nimic ajung acasă îl montez și electromotorul făcea la fel. M-am întors a 2a zi la ei și le spun ca nu funcționează sa îl verifice din nou și sa îl repare cum trebuie bineînțeles ca nu au vrut ca ei l-au reparat cum trebuie ca e de vina mașina sa ma duc la un service de lângă ei ca mașina e defecta nu electromotorul, le-am spus ca mașina nu are nimic funcționează perfect dar degeaba nu au vrut sa remedieze problema pana la urma am cumpărat unul sh cu 150de lei și funcționează perfect. Sunt niște HOȚI. Faceti tot posibilul sa ii evitați sa nu aveți parte de aceleași probleme.
Eugen Bădără
Eugen Bădără2 ani în urmă
SCUMPI ! Să vedem cât ține dar...SCUMPI ! Revizie electromotor Megane 2 (funcțional) m-a costat 220 lei. Plus că au zis că e gata în două ore și a fost in șase! Dacă nu te grăbești și stai bine cu banii...
Claudiu Dorneanu
Claudiu Dorneanu2 ani în urmă
Ce nu au putut rezolva alți au rezolvat ei, o ora mi-au zis ca durează și așa a fost.
Locații recomandate