/Bihor/Service auto

Kafer

Strada Ogorului 62A, Oradea, România

Kafer
Service auto
4.5
94 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
2XG9+X2 Oradea, România
+40 744 572 487
kaferservice.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sorin Bilc
Sorin Bilc2 ani în urmă
Nu recomand, in primul rand comunicarea este 0, am sunat pentru programare si mi sa facut peste 3 saptamani, am dus masina peste 3 saptamani si mi sa bagat in servis abia a doua zi, am incercat sa sun sa vad ce se intampla, dar domnul acesta nu raspunde niciodata la telefon.
Am fost sunat a 2 zi dupa masa, sa merg dupa masina caci este reparata, fara sa ma anunte ce trebuie reparat si cat costa reparatile.
Pretul pentru manopera si diagnoza sunt ridicate si nu isi merita bani.
Jozsef lajos rozs cacuci
Jozsef lajos rozs cacuci2 ani în urmă
Maximă seriozitate, o echipă de profesioniști. Merită să fii sigur de siguranța mașinii tale .Recomand cu siguranță și maximă încredere !!!
Doru Iavorschi
Doru Iavorschi2 ani în urmă
As fi vrut sa pot evalua cunostiintele tehnice ale acestui service bine vazut si cu recomandari bune, dar nu mi s-a oferit ocazia. Nu voi da o evaluare asadar, ci doar voi relata experienta mea, scurta si seaca.
Am apelat la ei pentru o programare la auto personal, am anuntat din vreme ca din cauze tehnice nu pot respecta programarea, am fost sfatuit de K. Francisc sa revin de indata ce auto imi este apta de drum (precizez ca nu locuiesc in Oradea, ci la 60 km in judet). Am incercat revenirea cu 3 apeluri, nici unul preluat. Urmatoarea zi am fost asigurat ca voi fi resunat pentru o programare certa, lucru care nu s-a intamplat. Am revenit a treia zi si apelul mi-a fost respins. De atunci, NIMENI nu a mai incercat sa revina, asa cum mi se promisese. Acuma, judecati singuri !
Eu atata spun: "La pomul laudat sa nu te duci cu sacul !"
Degeaba is dansii premiati, daca in cazul meu s-or purtat atat de putin elegant ! Imi pare rau de asa intamplare.
Eliza Boldor
Eliza Boldor2 ani în urmă
Nu am folosit serviciile sau produsele lor, însă am oprit pentru un minut (nu am apucat să stăm mai mult) lângă ei, având în mașină un cățel căruia îi era rău și a vomitat, noi oprind să încercăm să curățăm mașina. Domnul de la pază ne-a alungat urlând la noi că nu avem voie sa parcăm acolo, mai ales cu animale, că îi facem mizerie și citez "îi pute lui la nas", deși aveam pregătite pungi pentru orice deranj pe care am fi putut să îl provocam și nicidecum nu am vrut să facem mizerie acolo (I-am spus și asta). Să nu mai adaug faptul că a pus mâna pe o mătură, din ușă amenințând că vine spre noi.

Din moment ce nu există empatie pentru oameni care chiar nu aveau de gând să facă vreun rău, și probabil ar fi avut aceeași reacție dacă am fi avut un copil în aceeași situație, presupun că nivelul de amabilitate al celor de la pază poate fi ușor dedus.

Deci, relaționare cu clienții, 0. Empatie, 0.

Sper ca acest review să fie citit de cineva cu destul de multă autoritate încât să ia măsuri cu privire la angajatul respectiv.
Ungur
Ungur2 ani în urmă
O om extraordinar, un profesionist desăvârșit, recomand cu încredere merita titlul de mecanicul anului 2016 cu desavarsire ma ajutat cu schimb distributie Mokka 2016 la un pret extraordinar si calitate la lucrare(2 zile de lucru)
Ciprian Minecan
Ciprian Minecan2 ani în urmă
Îl cunosc pe d-nul Kasziba din anul 2006 și tot de-atunci îmi repar mașinile la service-ul d-lui !!!
Pe lângă faptul că de fiecare dată când am dus mașina la service și s-a reparat ceva, la acel ceva nu s-a mai revenit ani de zile în sensul că problema s-a rezolvat, d-nul Kasziba este și un om de calitate !!
Nu întâmplător a câștigat de mai multe concursurile : "Mecanicul Anului în România" !
Călătoresc mult în România(și nu numai) dar încă n-am găsit măcar 1 singur mecanic nu mai bun decât d-nul Ocsi ci măcar să-l egaleze !!
Nici vorbă !!!
Credeți-mă că d-nul Kasziba Francisc este ceea ce se numește : UN ADEVĂRAT OM ȘI PROFESIONIST!!
VIZITAȚI-L PT CĂ DACĂ N-O VEȚI FACE HABAR N-AVEȚI CE VEȚI PIERDE !!!
DRUMURI BUNE TUTUROR !!!
Cosmin Nicolae Cristea
Cosmin Nicolae Cristea2 ani în urmă
Am avut o experienta foarte buna cu acest service auto. Ma intorceam din vacanta din Croatia si m-a lasat motorul pe langa Budapesta. Am un Volvo V70 D5. S-a aprins martorul rosu. Am fost tractat seara pana la Oradea pana la Kafer. In prealabil am vorbit cu seful/patronul service-ului dl Kasziba cara a fost foarte amabil si mi-a confirmat ca au specialisti in motoare Volvo si ca v-a investiga problema a doua zi. A doua zi dimineata la 9 am fost la service, am fost preluat imediat si am deschis o fisa de reparatie. Mecanicii mi-au gasit problema relativ repede, era un cablaj de la injector intrerupt. Mai intai au schimbat doua injectoare intre ele ca sa vada daca nu e de vina injectorul dar problema persista asa ca devina a fost cablajul. L-au inlocuit, am dat o proba cu masina cu dl Kasziba la volan si pana la ora 12 ieseam cu masina reparata de la service. Mi s-a parut totul foarte profesionist. Recomand cu incredere!
Brianna Lungu
Brianna Lungu2 ani în urmă
Este un profesional.Personal calificat am avut probleme cu mașina la ora 22 și Șeful a fost disponibil și am rezolvat problema . Sincer cel mai tare service din români .calitate preț .mulțumim de ajutor.
Locații recomandate