/Bihor/Service auto

Aconalex S.R.L.

Calea Alexandru Cazaban 56, Oradea, România

Aconalex S.R.L.
Service auto
4.2
157 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W92+46 Oradea, România
+40 259 410 544
aconalex.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Aconalex S.R.L.
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Romulus simonca
Romulus simonca1 an în urmă
Se poate și mai bine. Nar strica ceva investiți e la fel ca acum 10 ani
I'm Toby 2017
I'm Toby 20171 an în urmă
Multumit de prestatie, dar, se poate si mai bine.
Lumy lumy
Lumy lumy2 ani în urmă
Recomand mecanic specializat bmw George
Alin Ciontos
Alin Ciontos3 ani în urmă
Prost, am schimbat ulei si filtre, la filtru de motorina a fost fortat capacul si a curs.
A trebuit sa schimb carcasa cu totul.
Cand le-am aratat ce au facut a trebuit
sa-i rog sa-mi ceara scuze.
Adrian Perte
Adrian Perte4 ani în urmă
Am lăsat mașina in service. Când am scos-o avea aceași problemă și unele in plus. Am dus-o din nou, a spus că a pus-o la tester si nu are nimic. Mașina nu merge bine, dar după părerea lor dacă testerul nu arată nimic e ok
Daniel Popa
Daniel Popa5 ani în urmă
Service-ul groaznic. Dupa ce am lasat masina 2 saptamani, nu au depistat nici o problema si cand am venit dupa masina nu avea curent deloc. Au zis ca merge bine masina, fara erori. A trebuit sa imi puna bateria pe redresor. Evident ca problema la masina a persistat. Dezinteresati fata de client. Cel putin au avut bunul simt sa nu imi ceara nici un ban, desi interesul meu era sa se poata depista si repara problema.
Adrianeus
Adrianeus2 ani în urmă
In data de 20-Mai-2020 aveam o programare la Aconalex, cand am ajuns la dansii am observat ca nu erau locuri de parcare iar dansii mi-au spus sa o las langa service, drumul era blocat de catre 2 masini, un sandero si un chevrolet asa ca am intrat sa intreb unde pot sa le las masina pentru ca drumul este efectiv blocat. Intre timp vine la mine gata de bataie un domn care lucra la ITP la dansii si incepe efectiv sa urle la mine ca la ultimul om ca de ce am lasat masina acolo si ca ma cauta de 10 minute, eu eram la receptia lor de 2-3 minue maxim pentru ca intrebam pe dansii de acolo unde pot sa parchez masina din moment ce drumul era blocat. Intre timp, clientii care au blocat drumul au venit sa isi mute masinile in timp ce eu vorbeam frumos cu el si el continua sa urle. Asa ca am ales sa nu mai fiu client al acestui service auto. Daca voua vi se pare normal comportamentul acesta fata de clientii vostrii atunci nu am ce sa mai spun.
Diana
Diana2 ani în urmă
Ni s-a oferit cu promptitudine si profesionalism ajutor in reparatia masinii, fiind in tranzit in drum spre destinatia de vacanta. Multumiri!!!
Locații recomandate