/Bihor/Service auto

AutoServ ITP Auto - Moto & Service Auto Oradea

Strada Mihail Kogălniceanu 26, Oradea 410074, România

AutoServ ITP Auto - Moto & Service Auto Oradea
Service auto
4.2
103 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W2M+96 Oradea, România
+40 728 317 485
auto-serv.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihaela hesfelean
Mihaela hesfelean2 ani în urmă
Am apelat la serviciile lor doar pentru ca aveam o urgenta și trebuia sa plec din tara(nu sunt din Oradea). Am citit reviews negative despre comportamentul proprietarilor dar nu am crezut. Mecanicul nota 10 pentru reparație și pentru comportament, în schimb proprietarul și proprietara se comporta oribil. Asa ceva nu am mai văzut. Dacă nu era o urgenta fugeam cât ma țineau picioarele. Le mergea greu sistemul și erau foarte tensionați și au fost deranjați pentru ca au fost nevoiți sa îmi spună un preț estimativ pentru piese și un timp. Proprietara vorbea peste toată lumea, nu puteai spune nimic. Îmi era frica sa întreb ceva ca să nu strige amândoi la mine. Pe lângă faptul ca aveam o problema la mașină și eram supărată, ei s-au asigurat sa am o experienta de 10 ori mai oribila. Pot sa continui cu acest review dar mi-am pierdut oricum destulă energie cu ei deja.
Alin rada
Alin rada2 ani în urmă
Foarte rapizi și amabili, se poate face programare on-line și bine de știut, au banc pentru motociclete.
Andreea Zmole
Andreea Zmole4 ani în urmă
Am sunat pentru o programare la ITP, am fost programata la ora 12:45, dar cand am ajuns domnul de acolo a zis ca nu are timp, pe un ton foarte flecmatic si nervos. I-am explicat frumos ca eu am fost programată dar a zis ca nu il intereseaza, ca au ajuns alte masini inaintea mea, eu ajungând cu 10 minute inainte de programare. Nu inteleg de ce se fac programari daca oricum nu se respecta iar atitudinea domnului lasa mult de dorit. Zero profesionalism!
Florina Bontea
Florina Bontea4 ani în urmă
Domnul care se ocupă cu ITP--ul un comunist cu acte în regulă, un caracter mizer și infect care lasă mult de dorit . Nu recomand sub nici o formă chiar dacă ar fi gratuită inspecția tehnică . Un om mai nervos nu am cunoscut în viața mea . Acest om are probleme psihice și de comportament și trebuie să se trateze .
Flavius Adrian
Flavius Adrian2 ani în urmă
Proprietarul cu o atitudine extrem de superioară. Neplăcut. Mă bucur că mi-am luat mașina și am plecat altundeva.
Anatolie Prociuc
Anatolie Prociuc2 ani în urmă
Îi sfătui pe toți sa ocolească acest loc. Pe lângă faptul ca domnul de acolo a vorbit cu mine așa de parcă i-aș fi furat prânzul, mi-au adus și prejudicii datorită competențelor deosebite pe care le posedă.
Ajuns la fața locului, am depistat ca nu îmi arde un stop. Deși am verificat seara sa fie ok, dar se mai întâmplă și din astea. Oamenii mi-au propus să îl înlocuim și am acceptat. Ăștia au băgat bec cu un contact în loc de un bec cu 2 contacte, din care cauza mi s-a ars contactul de la frână. Păcat că ăștia nu trec pe check toate serviciile care le acordă, altfel ii reclamam.
Deci nu recomand sub nici o formă.
Szebeni Kalman
Szebeni Kalman2 ani în urmă
Nu recomand sub nici o formă, domnul de acolo vorbeste un ton foarte flecmatic si nervos! Am avut programare la ora 12, am asteptat 50 de minute!
Bogdan Suciu
Bogdan Suciu2 ani în urmă
Experiența a fost plăcută cu domnul care m-a servit: glumeț, vorbăreț și cumsecade. Exact ce îți trebuie după o zi lungă. Mi-ar fi plăcut ca parcarea pentru clienți să fie mai bine amenajată.
Locații recomandate