/Bihor/Service auto

Esapamente Service Krizolitus

Str. Rosiorilor, Strada Roşiorilor 11/A, Oradea 410204, România

Esapamente Service Krizolitus
Service auto
4.3
65 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W6C+92 Oradea, România
+40 740 202 936
krizolitus.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Buciuman Beniamin
Buciuman Beniamin2 ani în urmă
De evitat, am fost cu un Ford Focus, nu au rezolvat problema dar au cerut o gramada de bani.
Mihai Sandra
Mihai Sandra2 ani în urmă
Foarte dezamagitor, preturi umflate, nu recomand deloc! Pentru un suport esapament de cauciuc de la ei au cerut 150 de lei, acelasi produs nou din magazin de piese auto 15 lei ! Bataie de joc fata de oameni!!!
Zoli Fekete
Zoli Fekete4 ani în urmă
Foarte scump, pt un racord flexibil + manopera să plătești 400 de lei? Unde trăim oameni buni??? Și peste asta ma e și bătrânul ăla cu cerceii în urechii. Pfffai feriți-vă de de el, are niște texte ATENȚIE ⚠!!!!!!!!!!!!! NU RECOMAND
Ovidiu G.
Ovidiu G.5 ani în urmă
Mi-au inlocuit catalizatoarele ceramice (motor cu benzina), care erau deteriorate, cu unele metalice. Lucrare rapida si de buna calitate, oameni prompti si seriosi. Se ofera garantie pentru lucrare.

Pretul a fost usor ridicat, dar prefer sa platesc putin mai mult pentru calitate, seriozitate si garantie.

Recomand.
Kása Victor
Kása Victor2 ani în urmă
Pentru cei care nu au rabdare sa citeasca: NU RECOMAND, CALITATE FOARTE PROASTA, PRETURI MARI.

Am fost la ei aproximativ acum 3 ani ca sa imi schimbe catalizatorul, toba intermediara si toba finala. Pe langa faptul ca a fost scump, calitatea evacuarii/lucrarii este jalnica! Dupa aproximativ un an de cand au facut lucrarea, se auzea ciudat evacuarea, mai exact, toba intermediara, ca si cum ar fi sparta, fiind in garantie, am zis ca ma duc la ei sa repare problema. Evident, era gaurita, a acceptat sa mi-o repare, dar m-a acuzat pe mine ca am frecat masina si din cauza asta s-a gaurit(???). Tin sa mentionez ca eu doar in oras ma duc cu masina, nu pe camp. In fine, au sudat ceva pe acolo, au dat la misto cu un spray ca sa vopseasca si am plecat. Dupa aproximativ 6-7 luni(nu mai tin minte exact, dar tot in perioada de garantie), exact acelasi lucru, toba intermediara fisurata/sparta/etc. Ma duc la ei, de data asta nu au mai comentat, au cârpit la fel ca ultima oara, si uite acuma dupa 3 ani, trebuie sa schimb tot ce au schimbat ei. Toba intermediara se aude in ultimul hal: ii crapata, RUGINITA, la fel si toba finala, urme de fisura si toata ruginita. Daca ma opreste un echipaj de politie+RAR, imi ia talonul pentru toba "NOUA" facuta la acest service. Nu trebuie sa tina o vesnicie o evacuare, si stiu ca a expirat termenul de garantie, dar fiind vorba de o evacuare 'noua'(nu din dezmembrari), nu ii normal dupa 3 ani sa trebuiasca sa o schimbi. Oricum la ei clar nu ma mai duc, sunt slabi, si SCUMPI, ceea ce ii si mai grav, deoarece ai impresia ca dai un ban in plus si stii o treaba, dar ii fix pe dos. Si pe langa toate acestea, sa nu mai zic atitudinea acelui 'domn': arogant, atitudinea superioara, vorbeste urat cu clientii, lipsa de profesionalism, si din cate vad si altii s-au plans de chestia asta.

In concluzie: nu recomand DELOC acest service pentru calitatea lor foarte slaba si preturi extrem de mari pentru ceea ce ofera, si din nou: asta vine de la un client care si-a schimbat aproape toata evacuarea la ei acum 3 ani.

P.S.: Vad ca service-ul raspunde la review-uri, asa ca nu va obositi sa imi raspundeti ca nu aveti cu ce sa va aparati, asta o confirma si restul care au lasat un review aici.
Ionut Neamtu
Ionut Neamtu2 ani în urmă
De evitat! Am schimbat intermediara și finala la ei și mi-au pus toba intermediara făcută de ei care nu amortizează zgomotul așa cum trebuie, zici că e toba sport. Am fost la ei de mai multe ori sa rezolve în garanție și probabil au băgat ceva câlți sau cârpe in toba, că ținea vreo săptămână până se ardeau și după aia tot așa se auzea mașina, adică huruia . Explicația lor în batjocură, că sunt la modă tobele sport și că se aude normal mașina, că mi se pare mie. încă mai este în garanție lucrarea, dar nu mă mai duc la ei că nu-s serioși și mai sunt și scumpi. Asta este, am luat țeapă. Mergeți în alte părți unde nu sunt așa aroganți și tratează clientul cum trebuie!

Later edit(19/11/2020):
Deși am zis că nu mai merg la ei, în urma răspunsului proprietarului am zis sa merg totuși la ei cu reclamația că mașina se aude ca și cum aș avea tobe sport. Am intrat pe canal, am turat puțin să vedem cum se aude și răspunsul lor a fost că se aude....puțin mai tare dar așa este normal.... și că totuși el îmi vorbește pe un ton "normal" ( adică nu a strigat la mine că ce vreau....) că doar nu am pus tobe "originale" , dar dacă vreau sa sune ca și înainte, au ei tobe originale și mă costă 1000 Ron să le schimbe. Deci, am schimbat tobele acum un an și ceva, și acum dacă vreau sa sune normal sa mai plătesc încă o dată altele. Deci.... trageți și dvs. concluzia.
Florin Moza
Florin Moza2 ani în urmă
Lucru de calitate dar dela ultima dată când am fost au dublat prețul pt același lucru într-un an de zile
Dani Daniel
Dani Daniel2 ani în urmă
Enorm de scump pt 2 suduri pe circumfetinta esapamentului 450 lei treaba de exact 22 minute!
Locații recomandate