/Bacau/Service auto

AD Garage Roatanel

Calea Republicii 136, Bacău, România

AD Garage Roatanel
Service auto
4.2
358 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GWFC+5R Bacău, România
+40 752 294 559
roatanel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cantecenico
Cantecenico2 ani în urmă
Salariatul( foarte tanar) care ne-a preluat s-a comportat frumos și ne-a rezolvat foarte repede si bine( schimbat cauciucuri) .
Gabriel Muraru
Gabriel Muraru2 ani în urmă
De câțiva ani alternez (funcție de sezon) rotile autoturismului personal la Roatanel. Am optat și pentru posibilitatea depozitarii roților schimbate la "hotelul de anvelope de aici". Nu ma voi referi la preturile practicate comparativ cu alte firme de profil. Țin sa evidențiez fluxul rezonabil de întrare la standuri ( având în vedere aglomerația care apare la fiecare schimbare de sezon), profesionalismul angajatilor (în pofida dinamicii de personal se pare ca firma are criterii serioase de angajare), disponibilitatea în oferirea de soluții tehnice (pentru orice părere calificata îl recomand pe domnul Adi, inginer AR, angajat al firmei). Un reper important în activitatea firmei este standul "geometrie roti", dotat cu aparatura moderna și deservit de un angajat bine pregătit, serios, care nu face compromisuri și care este dispus sa va ofere toate informațiile necesare.
Catalin Tanase
Catalin Tanase2 ani în urmă
Am incercat sa cumpar de la ei 4 cauciucuri 215/75/16C si doamna de acolo mi-a spus
ca nu au pe stoc si nici nu pot aduce la comanda .Ei vand "C"-uri doar pentru masinini mici.
Liviu Petrea
Liviu Petrea2 ani în urmă
Programări fără rost, am făcut programare și am întrat după 2 ore. O mizerie de service.
Ciprian Roznovat
Ciprian Roznovat2 ani în urmă
Am intrat in service pentru o banala revizie( distributie,ulei, transmisie, placute frana). Am lasat masina la ei in stare perfecta de functionare, cand m-am dus la doua zile sa iau masina a inceput sa porneasca greu. M-am intors in service la ei si au zis ca nu e vina lor.Le-am zis "Bine, sa zicem ca nu e vina voastra, dati-mi o solutie la problema". Mi-au zis ca nu stiu cum sa rezolve problema. Acum trebuie sa caut alt service sa imi rezolve problema cauzata de ei!
Stefan claudiu
Stefan claudiu2 ani în urmă
Lipsa de respect total pentru clienți parca ti ar face lucrarea pe gratis bani multi servicii minime Respect ZERO!!!sa vă fie rușine pentru programarea care nu ați onorato.
Alex malinici
Alex malinici2 ani în urmă
Cei mai neserios service din cate am intanlit!!! Am mers sa fac directia la ei si sa schimb 4 anvelope, am platit 240lei si nici nu mi-au facut directia, pe motiv ca sunt suruburile ruginite. Practic am dat 240lei sa schimb 4 cauciucuri. A fost prima si ultima data cand merg la ei
Ciprian
Ciprian2 ani în urmă
Astazi 03.07.2021 am fost la dvs la service ,cel situat la calea ferata si am fost foarte dezamagit de atitudinea sefului de service. Eu si alti 2 clienti am fost luati la misto. Mai exact certati ca de ce am venit cu uleiul si filtrele noastre. "Daca tot am uleiul si filtrele de ce nu le schimb eu". Aceste remarci acide si obraznice nu au incetat. A mai facut remarci de genul ca va face sotia dansului ardei umpluti si ii va manca la Hanovra. Sa stiti ca astfel de personaje va alunga clientii. Am venit pt ca pana acum am avut experiente placute, dar aceasta este ultima vizita la dvs in unitate.

Am avut in aceeasi saptamana de-a face si cu cei de la sediul central. Niste profesionisti.
Locații recomandate