/Arges/Service auto

Service Parbrize Auto

Nr 261, Strada Argeșului, Mărăcineni 117450, România

Service Parbrize Auto
Service auto
4.3
96 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VVRG+WF Mărăcineni, România
+40 766 300 494
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Vlad burchiu
Vlad burchiu2 ani în urmă
Profesionalism oferit, dar nu acolo!
Marius George
Marius George2 ani în urmă
Au inceput cu preturi exagerate, 200 lei pentru schimbarea masticului la parbrizul unui renault, am fost la ei pentru ca in trecut am mai schimbat la alte masini dar acum au inceput sa ia dublu chiar triplu fata de tot orasul. De evitat, gasiti preturi mult mai bune oriunde !!!
Alin Nitu
Alin Nitu2 ani în urmă
Servicii de calitate,preț bun .
Emilian Onesciuc
Emilian Onesciuc2 ani în urmă
Servicii prompte, băieți simpatici. Recomand.
Mihai sebastian
Mihai sebastian4 ani în urmă
Acest service este o baraca lunga cu intrare ingusta si destul de greu de localizat( are o firma pe care scrie PARBRIZE fara denumire),chiar si cu GPS ul .Eu am trecut pe langa el fara sa.l iau in seama.(nu ma asteptam sa fie asa de mic :).Am intrebat localnicii si asa l.am depistat.
Cand am spus ca am facut programare prin call center,d.na patroana m.a repezit ca ea nu face programari , ca cei cu care am vb.nu stiu cum vine treaba ....de-mi venea sa plec pe loc.Pana la urma m.a bagat si pe mine si treb.sa recunosc ca baietii lucreaza ok.singurul lucru care nu mi.a placut fiind scociul oribil pe care l.au aplicat peste parbriz,cheder si capota.A ramas urma de la el peste tot.
Ca si pret am dat 374 lei pt.un Fiat Doblo(aveau si parbrize la 260 din China,dar nu m.asi risca).La tel. mi.au spus de cele doua variante.
Sorin P
Sorin P4 ani în urmă
Destul de rapizi. Doar că mai rup băieți un clips. Nu mai sta capacul la oglinda.
Bogdan Otelea
Bogdan Otelea2 ani în urmă
Super Super. Sunt clientul lor mai vechi, de fiecare dată când am ajuns la ei am fost mulțumit. Calitate, seriozitate, prețuri ok.
Recomand cu încredere!
Desigur va doresc sa nu aveți nevoie de serviciile lor dar daca se întâmplă asta e.
Problemă trebuie rezolvată iar atunci la ei găsiți cele mai bune variante.
Alexandru Mihail Pretorian
Alexandru Mihail Pretorian2 ani în urmă
Sincer sa fiu am avut o experiență foarte foarte neplăcută cu acest service. Am sunat la ei într-o zi de luni și am stabilit că pe vineri să vin să îmi monteze parbrizul. La 9:30 vineri am fost acolo. După vreo 10 min de așteptare un domn îmi spune că nu poate sa monteze parbrizul pe motiv că a venit zgâriat. Zic ok , a plasat o noua comanda de parbriz și plec. ( Aproape 100 de km dus întors până la acest service de la mine de acasă ). Luni revin cu un telefon sa vad daca o sosit parbrizul. Domnul îmi spune că a sosit doar că nu cel cu încălzire cum aveam eu nevoie și îmi spune că îl dă retur și iar a plasat o nouă comandă după care îmi spune că parbrizele le aduce tocmai din Olanda și primește comenzi Lunea și Vinerea și așa spre final de conversatie tine sa îmi spună sa nu îl grăbesc. Zic ok și de data asta. La o săptămână distanta fix aceiași discuție că nu a sosit cel care la comandat și a făcut retur și mă sună el când vine parbrizul. Până în prezent a trecut aproape 4 săptămâni și nici până azi nu a sosit parbrizul de care aveam eu nevoie. Între timp am sunat la alt service intr-o marți și vineri la 10 au început băieții treaba la 14 am fost sa iau mașina și de reținut că la acest service am primit și garanție 2 ani in schimb la service-ul cu pricina la ei in instituție se specifica pe un panou că nu oferă garanție. Nu recomand acest service pe partea de lipsa de seriozitate crasa !
Acum fiecare om cu experiența sa , eu vă spun ce mi sa întâmplat mie ca sa nu se înțeleagă ceva greșit, poate acest service facă o treaba bună!
Baftă!
Locații recomandate