/Arges/Service auto

Tractari auto Pitesti NON-STOP

Aleea Papucești 9, Pitești 117512, România

Tractari auto Pitesti NON-STOP
Service auto
4.8
81 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RVX2+M6 Pitești, România
+40 740 848 902
tractariautopitesti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Doru Iulian Teodorescu
Doru Iulian Teodorescu2 ani în urmă
Am apelat la domnul Adrian dupa ce fiul meu mai folosise serviciile dumnealui, asa ca stiam deja ca este un om de incredere, profesionist si parolist.
Am avut nevoie sa-mi aduc masina tocmai de la Craiova pana la Ramnicu Sarat si desi domnul Adrian este din Pitesti, am preferat sa apelez la dumnealui, incat sa stau linistit.
Asa cum am spus, este un adevarat profesionist. Mi-a trimis poze in timp real cu masina remorcata, numarul de km de la punctul de plecare, am ales ruta cea mai scurta pentru a avea costuri bune si nu am avut absolut niciun stres. Am primit masina acasa fara sa ma mai deplasez pana la Craiova.
Recomand cu toata inima serviciile acestui om!
Zsigmond csiki
Zsigmond csiki2 ani în urmă
S-a stricat mașina pe autostrada București Pitești. Am sunat și într-o oră a sosit platforma. Exact așa cum au spus. Asta da promptitudine într-o lume în care punctualitatea nu are importanță! Alin, șoferul, s-a comportat excelent. A pus și a coborât mașina de pe platformă într-un mod profesionist. Și a fost și o companie plăcută. Recomand această firmă cu drag!
Daniel Ene
Daniel Ene2 ani în urmă
Am apelat la serviciile acestei companii de doua ori si de ambele dati au fost foarte profesionisti si prompti.
Felicitari pentru modul in care va faceti treaba si pentru modul in care comunicati.
Eugen Ene
Eugen Ene2 ani în urmă
Eram pe Transfăgărășan și mi s-a oprit masina.Am sunat la Adi si a venit.A sunat la mai multe service-uri simi-au rezolvat problema Recomand acestOM cu mare drag și încredere!!
Cazamon Silviu
Cazamon Silviu2 ani în urmă
Mulțumesc mult pentru profesionalism!
Din experiența mea, a fost cel mai promt răspuns la solicitare.
Recomand
Romina Mihalache
Romina Mihalache2 ani în urmă
Duminica, foarte dimineata, aprox. 7:30 am: Dl. Adi (al cărui nr. de telefon l-am gasit pe net) ne-a raspuns prompt si ne-a gasit initial o solutie de tractare: de pe Dealul Negru pana la Pitești (distanta pe care am putut fi decontati prin asigurare). La Pitești a chemat un colaborator, Stefan, Om cu-adevarat, care a încearcat sa ne rezolve problema intr-o benzinarie (insa problema autoutilitarei fiind de la un senzor), ni se propune un service in zona, dar agreem, în final, sa ne trateze pana acasa. Pretul nu a mai contat date fiind disponibilitatea, amabilitatea, relațiile puse la dispoziție si promptitudinea intervenției. Pentru toate acestea ii recomandam!
Alina Luca
Alina Luca2 ani în urmă
Seriozitate, profesionalism. Ne-au ajutat cu tractarea mașinii și nu numai, ne-au indicat și un service auto unde în mai puțin  de 5 ore am avut kitul de ambreiaj schimbat desi era  minivacanta de 1 Decembrie. Mulțumim!
Alexandru Teodorescu
Alexandru Teodorescu2 ani în urmă
Mi-a murit alternatorul langa Pitesti, ramanand cu masina in drum la 6 dimineata. Domnul Adrian m-a ajutat, venind imediat sa ma preia (in mai putin de 30 de minute).
Era sambata, astfel ca multe service-uri erau inchise. Dumnealui mi-a recomandat un service care avea program si dupa ce m-a dus acolo, s-a interesat in permanenta, revenind cu cate un telefon.
La service am asteptat, fiindca alternatoare nu erau pe stoc. Domnul Adrian a insistat, vorbind cu baietii respectivi, rugandu-i sa se ocupe totusi de mine. Tot domnul Adrian m-a ajutat, intervenind la cineva care reconditiona alternatoare, fiind ultima optiune valabila in cazul meu.
Desi a fost un ghinion ce mi-a decalat tot traseul, fara serviciile oferite de domnul Adrian, care au implicat si consultanta, nu numai transportul efectiv, nu as fi reusit sa plec din Pitesti, asa ca am avut o experienta foarte buna apeland la serviciile dumnealui.

Nu este o placere sa ramai in drum, dar daca aveti parte de ghinionul asta, sunati cu incredere, fiindca veti fi ajutati!
Locații recomandate