/Arges/Service auto

Service auto Markom Auto Spedition

DN65 71, Geamăna 117141, România

Service auto Markom Auto Spedition
Service auto
4.1
97 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RVHM+W7 Geamăna, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alex Ionutz
Alex Ionutz2 ani în urmă
Seriozitate ,calitatea si prețuri foarte bune
Daniel Ion
Daniel Ion4 ani în urmă
Un service cu oameni nepregatiti. Au sustinut ca masina are o problema inventata de ei, deoarece in momentul in care am verificat cu un alt service, s-a dovedit ca nu aveau dreptate.

EVITATI ACEST SERVICE AUTO!
Petre P
Petre P4 ani în urmă
Mecanicii nu protejeaza masinile pe care incearcs sa le repare
In plus tot timpul injura si vorbesc foarte urat despre proprietarii autoturismelor care nu sunt acolo
A fost o experienta urata
Nu voi mai merge niciodata acolo.Pacat ,pentru ca personalul de la magazin este foarte expeditiv si politicos.
Duta Mihai
Duta Mihai2 ani în urmă
In urma cu exact 2 saptamani si 3 zile am schimbat kitul de distributie cat si cureaua de accesorii si rolele aferente acesteia, iar acesta este rezultatul final.
Bineinteles ca entitatea in cauza "Markom Auto Spedition SRL" nu asigura platforma (autoturismul trebuie adus la service iar costurile transportului"platformei" trebuie suportate de catre client) insa nu este neaparat aceasta problema.In momentul in care am ajuns cu masina la constatare raspunsul mecanicului a fost " nu imi explic cum a cazut rola alternatorului, o punem iara si sigur nu mai cade " Tin sa precizez ca " rola alternatorului" este achizitionata de la ei si trebuia sa fie in garantie.
In concluzie singura garantie pe care o am referitor la buna functionare a pieselor sunt spusele mecanicului "sigur rola nu va mai cadea" , in caz contrar platesc alta platforma sa aduc autoturismul in service si probabil am parte de exact aceleasi servicii.
Sebastian Olaru
Sebastian Olaru2 ani în urmă
Servicii bune și prompte, prețuri excelente. Băieții care lucrează în service sunt profesioniști, știu ce fac, iar băieții de la front desk sunt exact ce trebuie. Amabili și proactivi, de ajutor în alegerea celei mai bune soluții pentru bugetul fiecăruia. Eu sunt foarte mulțumit de serviciile oferite de ei, deci, recomand.
Bamse
Bamse2 ani în urmă
Este un service care nu ofera garantie lucrarilor lor, adica daca ramai cu masina trebuie sa iti platesti singur platforma, nu spun ca au avut numai lucrari proaste, spun ca unii mai au si nororc sa le mearga masina mai mult de 200 de km dupa ce au fost la ei, este foarte greu sa strangi un surub fara sa il rupi sau sa pui o piesa cum trebuie la loc si sa speri ca nu va cadea din cauza ca nu e stransa.
Nice work guys ! :)
Eugen Duta
Eugen Duta2 ani în urmă
Distribuție montata greșit și când te duci la garantie te pune sa plătești, garanția nu exista. Tot ei fac gălăgie și au un tupeu fantastic de parca tu ești de vina ca au montat ei distribuția greșit. Nu recomand !!!
Marin Danica
Marin Danica2 ani în urmă
Personal super calificat, săritori la nevoile și necazurile clienților privind remedierea defecțiunilor de la autoturisme cât și prețurl accesibile
Locații recomandate