/Arad/Service auto

AD Garage Auto Power 2000

Calea Radnei 232, Arad, România

AD Garage Auto Power 2000
Service auto
3.8
138 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
59G4+VM Arad, România
+40 720 427 243
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
AlexDoraAdrien15
AlexDoraAdrien152 ani în urmă
Bag pl in servisul vostru🖕Eu sunt tratat ca pe un animal si ma înjură etc.nu recomand acest service
Raais Fresh Construct S.R.L.
Raais Fresh Construct S.R.L.2 ani în urmă
Un service ok.
Servicii bune și rapide.
Mulțumit.
Marius Melian
Marius Melian2 ani în urmă
Super tare!Cei mai Profi din oraș.Sunt clientul lor,de ani de zile și am fost tratat tot timpul,corect.RECOMAND!!!
Alexandru Max
Alexandru Max2 ani în urmă
Un service tot slab pe care am ajuns sa il evit. Ultima vizita a fost pentru reglaj roti - geometrie. Mecanic slab, injura suruburile intepenite fara a incerca sa le dea cu o solutie speciala pt a le desface mai usor ( in trecut stranse de un alt coleg de-al lui, la fel de profesionist ).
Dupa primul reglaj, am platit si am dat o tura cu masina. Volanul statea stramb asa ca am revenit imediat. Mecanicul spune ca sunt reglate bine dar mai face mici ajustari. Acum masina trage dreapta si trebuie sa tin mereu volanul in directia opusa. Nu am mai revenit la service deoarece devine obositor cand oamenii nu stiu ceea ce au de facut. De evitat
Cristian Mercea
Cristian Mercea2 ani în urmă
sunt o echipa de profesionisti desavarsiti,mi au rezolvad o problema la masina problema pe care cei de la reptezentanta au spus ca nu stiu ce sa faca:)))...Raportul calitate pret este net superior altor service uri.Recomand tuturor acest service,sunt sigur ca nu va fi nimeni dezamagit..MULTUMESC ECHIPEI AUTO POWER
Daniel oprea
Daniel oprea2 ani în urmă
Mi-au schimbat recent caseta de directie la un renault scenic 2 au fost operativi, profesionalisti si a costat relativ putin fata de cat mi-au cerut alte service-uri, 350 lei manopera tot cu ungiul de fuga si tva-ul, recomand!
Adelin
Adelin2 ani în urmă
Cam orice problema pe care o aveam am făcut-o aici la service dar au început sa se poarte cam urat cu clientul(mecanici, nu ce-i de la recepție) și sa râde de clienți și mașinile pe care le aveau, indiferent ce "jeg" de mașină ai avea cum zic" ei "sigur nu ar trebui sa ii f**a grija pe ei. Recent am dus mașina la ei și asa s-au purtat de parca aveam sa le dau vreo DATORIE. NU RECOMAND!!!! Acuma asta este părerea mea și țin sa menționez ca din 2016 sunt client, mi-am făcut și carte service la ei cu tot ce am schimbat la mașină sa nu zică ca vorbesc aiurea sa le dau raiting scăzut.
Iulian culda
Iulian culda2 ani în urmă
Neprofesioniști și nepoliticoși cu clienții. Luni am dus mașina la reparat și m-au amânat toată săptămâna, pe motiv ca este o lucrare complicată, nici măcar nu au verificat ce era stricat la mașina iar când ii contactam telefonic sa ii întreb dacă au început lucrările la mașina vorbeau urât și răstit, răspunzând că se vor ocupa in ziua următoare. Atitudinea lor a lăsat de dorit astfel ca am mers și am luat mașina de la service după o săptămâna tot in starea inițială, stricată.
Nu recomand!
Locații recomandate