/Arad/Service auto

Epiesa.ro Arad

Strada George Coșbuc 61, Arad 310018, România

Epiesa.ro Arad
Service auto
4.4
137 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
58J6+H3 Arad, România
+40 31 130 0486
epiesa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alin Aspul
Alin Aspul2 ani în urmă
Preturi bune, produse de pe o zi pe alta, azi faci comanda si maine te suna ca au ajuns la magazin piesele comandate.Recomand.
Ionel Dan Opreanu
Ionel Dan Opreanu2 ani în urmă
Scurt și la obiect. Așa cum trebuie. Profesionalism, personal foarte amabil. Se asigură că pleci din magazin cu ce trebuie, chiar dacă ești amator, ca mine.
Mădălin Voicu
Mădălin Voicu4 ani în urmă
O stea e prea mult!! Personal arogant trimit piese incompatibile..apoi nu vor sa le schimbe pe motiv ca.i cutia produsului murdara. Aveti grija ca in prima faza va vor da piesele cele mai scumpe. Ofertele cu piesa veche la schimb nu veti primi banii nicicand..drept dovada am comandat un etrier vara trecuta si mi.au spus ca primesc 170 lei de la furnizor.. au trecut mai bine de 3 luni si acei bani nu ajuns.
Gheorghe Manuel
Gheorghe Manuel4 ani în urmă
Comanzi, te anunta ca au ajuns, cand ajungi in magazin hopaa, ca nu este piesa, a 2 oara patesc asa! Schimbam magazinu, dar asa angajati aroganti, si fara chef de lucru nu am mai pomenit Jalnic!
Alexandru Constantin
Alexandru Constantin2 ani în urmă
Mi au comandat o piesa care nu se potrivește la masina( a doua oara in 2 ani)si au zis ca nu pot face nimic,(de data asta)ca au trecut mai mult de 14 zile de cand am cumparat-o!(au zis ca nu e vina lor,ca asa le da in sistem,de parcă sistemul nu e al lor,asa stiu unii sa isi asume)

Id comanda: 29323412

Asta scrie pe amabalaj(este vorba despre o bujie,stiti foarte bine,ca doar am discutat in magazin)
Dan Dumitru Mihalcea
Dan Dumitru Mihalcea2 ani în urmă
Foarte prost tratament cu clienții am cerut o piesa și nu mia ajuns, Sau spălat pe mâini ca nu am comandat piesa la iei. Nu a mai dați nevinovați puneți oameni pe drumuri degeaba sunteți cei mai josnici și de fără cuvânt. NU REMAND LA NIMENI
Sorin Tripon
Sorin Tripon2 ani în urmă
Magazin de piese auto cu personal calificat amabil și preturi competitive puteți comanda și online
Milan Danity
Milan Danity2 ani în urmă
Amabilitate și corectitudine, serviciu ireproșabil. Am comandat piesa la ora 15 si la 17 am primit telefon sa ma duc sa ridic piesa
Locații recomandate