/Ilfov/Scoala

Clubul de echitatie Academia Ecvestra Mogosoaia

Strada Zamfirei nr. 27-29, Mogoșoaia 077135, România

Clubul de echitatie Academia Ecvestra Mogosoaia
Scoala
4.7
156 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GXMJ+5P Mogoșoaia, România
+40 721 207 798
herghelia-dulugeac.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–21
Duminică: 10–21
Scrie o recenzie
Cristina Cazacu
Cristina Cazacu2 ani în urmă
Este un loc, unde copii pot invata in mod temeinic si sistematic, nu doar sa calareasca, ci si sa ingrijeasca, sa inteleaga si sa cunoasca caii. Si, nu in ultimul rand, sa-i iubeasca.
Tubeztubez
Tubeztubez2 ani în urmă
Greu de prins. Nu caii. Programarea.
O oază de liniște lângă București.
Bucurie lângă cai, dar și cățeii sunt plăcuți. Vrem să revenim. Pozele au fost făcute pe fugă.
Vă va întâmpină o doamnă frumoasă și hotărâtă.
Raluca P.
Raluca P.2 ani în urmă
NU RECOMAND!!!
Arareori scriu review-uri din respect pentru orice afacere locala. Dar aici trebuie sa se stie, exista pretentia ca se lucreaza cu copii!
Nu numai ca sunt lipsiti de amabilitate, dar te iau de-a dreptul la cearta pentru orice. Doamna care tine lectiile de echitatie, inteleg ca organizeaza si tabere pt copii, vorbeste urat cu clientii si tipa la copii! Inadmisibil! Eu pe fiul meu de 6 ani l-am invatat sa iubeasca caii, "doamna" (ca la felul in care se comporta e departe de a fi doamna) a venit si a tipat la copil ca sa nu mai dea morcovi la cai si ca de ce nu avem masti in grajd!!! Masti in grajd? Ea nepurtand masca...in grajd! La venire, ca de ce am parcat asa si nu invers, ca centrul e privat si dc ne convine, dc nu...putem parasi centrul! Fara cuvinte, mi s-a facut sila. O artagoasa, plina de ifose, needucata, pusa pe scandal mereu de-ti vine sa o iei la fuga. Asta am si facut! Copilul a plecat plangand. Centrul gol, niciun client, mizerie de nedescris, nu au grup sanitar pt clienti, cand am intrebat de programare a zis ca peste 2 saptamani, sa o sunam in alta zi ca nu are timp acum sa caute in agenda. Asa ceva...eu n-am pomenit!!! Feriti-va sa va lasati copiii pe mainile acestei individe!
Elena Mirona
Elena Mirona2 ani în urmă
Un loc minunat, in care copiii pot practica echitatia si se pot imprieteni cu caii. Ce mi-a placut extrem de mult, este faptul ca sunt responsabilizati copiii - ei singuri perie calul pe care urmeaza sa calareasca si il pregatesc cu tot ce este necesar, avand astfel sansa de a se apropia mai mult de cal. Multumim pentru experientele frumoase! 🤗💐🙏
Alina Ramun
Alina Ramun2 ani în urmă
Lucru intens cu caii, inclusiv îngrijirea lor. Cazarea super decentă, super ok, exact ca in pozele trimise de d-na. La masa copilul meu a mâncat si porții in plus, dar nu s-a îngrășat, datorită activităților de peste zi! Asteptam sa revenim cu drag 🥰🥰🥰
Dragos Dumitrascu
Dragos Dumitrascu2 ani în urmă
Ideal pentru copii, caii foarte bine intretinuti
Badica Nicu
Badica Nicu4 ani în urmă
O locatie superba, unde poti petrece momente deosebite in compania cailor si unde poti invata echitatie alaturi de instructori profesionisti. Totul la doar cateva minute de centrul si agitatia capitalei.
Mihaela Ioana Niculescu
Mihaela Ioana Niculescu2 ani în urmă
Doamna care ne învață este foarte profesionista. Are multă răbdare cu mine care fiind adult învăț mai greu.
Locații recomandate