/Cluj/Scoala

Fundaţia A.P.T. Internaţional

Strada Izlazului 6, Cluj-Napoca 400655, România

Fundaţia A.P.T. Internaţional
Scoala
2.7
26 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH46+7R Cluj-Napoca, România
+40 728 939 375
fundatiaapt.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Luck luck
Luck luck2 ani în urmă
Nu respecta prevederile contractuale, contrar legii, cere bani in plus fata de contract, fara sa ofere chitanta. Este vorba de un domn pe nume Ovidiu.Nagy care nu stiu ce calitate are in firma respectiva, tinand cont ca numele lui nu apare in nici un document oficial emis de firma.
Future models
Future models2 ani în urmă
zero stele, contact greu, bani platiti si trebuie sa asteptam un an pentru inceperea cursul, eventual sa dam institutia asta in judecata pentru restituirea banilor platiti fara vreo prestatie din parta lor.
Zsolt Kovacs
Zsolt Kovacs2 ani în urmă
Hotie curata. Platesti cursul mai platesti sí examenul separat iar diploma nu o mai primesti. Feriti-va de patronul Ovidiu Nagy
Nicu Fane
Nicu Fane2 ani în urmă
Am făcut un curs de electrician și după 9 luni încă nu mi-au dat diploma îmi tot cer bani in plus am făcut plângere împotriva lor la poliție la ANAF și la forțele de munca nu vă încurcați cu ei.
Mg6427 gmail
Mg6427 gmail2 ani în urmă
Nu recomand. Sunt neseriosi.Iti tot cer bani in plus.Lipsa de profesionalism si personal slab pregatit. Teapa mare.
Tibor Tamás-Péter
Tibor Tamás-Péter4 ani în urmă
Nagy Ovidiu, patronul, un țepar pervers, de două parale expirate! Vine cu mașina la reparat ( Mercedes c class negru CJ16FNX) și pleacă cu ea prin învârteală fără sa plătească , un escroc ordinar! După aceea nu raspunde la telefoane, blochează numărul , sunând de pe alt număr face pe prostul și Închide...a și între-timp in mașina asculta radio vocea Evangheliei ... un pocăit fals... Ovidiu, teparule, sper ca citești!... și stai liniștit , o vesnicie nu poți fugi :) așa sa-ți ajute D-zeu !
Gina abrudan
Gina abrudan2 ani în urmă
Recomand!
Am făcut curs de igiena, vânzător, ssm..., toți angajați si-au obținut specializările la Fundația A.P.T Internațional, personal drăguț, calificat.
Urmează să mai facem și alte cursuri.
PANDA
PANDA2 ani în urmă
Își postează anunțuri pe internet ( OLX) prin care scrie că organizează cursuri pentru formarea profesională. Suni și nici măcar nu răspunde nimeni. Dar nici înapoi nu se sinchisește să te sune. Nu recomand!
Locații recomandate