/Brasov/Scoala

Școala de Krav Maga Brașov

Strada Vasile Alecsandri 37 A, Brașov 500271, România

Școala de Krav Maga Brașov
Scoala
5
114 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJP7+P7 Brașov, România
+40 760 276 269
scoalakravmaga.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 17–22
Marți: 18–22
Mirecuri: 17–22
Joi: 18–22
Vineri: Închis
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ioana Goga
Ioana Goga2 ani în urmă
Școala de Krav Maga din Brașov este locul în care copilul meu învață disciplina, autocontrolul, respectul. Merge cu bucurie la fiecare antrenament, lucru care li se datorează oamenilor frumoși care coordonează activitatea. Recomand cu mare drag!
Beatrix Tincu
Beatrix Tincu2 ani în urmă
PROFESIONALISM, SERIOZITATE, DEDICAȚIE, IMPLICARE. Antrenori de excepție, cu o putere extraordinară de a motiva , dedicați fiecărui cursant in parte, excelenți pedagogi. Recomand din toată inima!
Radu Gherman
Radu Gherman2 ani în urmă
M-am apucat de Krav Maga din dorința de a face mișcare. Aveam de ales intre a merge la sala și Krav Maga . Nu regret nici o secunda că am ales Krav Maga. Te ajută enorm sa-ti sporești încrederea , să ieși din eventuale situații dificile. Instructorul este foarte dedicat , colectivul foarte fain. Te ajută daca nu înțelegi anumite tehnici. Eu unul abea aștept să mă întorc la antrenamente. Recomand oricui dorește să facă mișcare și să învețe tehnici de autoapărare. PS este pt orice vârstă .după cum spune și Vio fiecare face ce poate și cât poate. Nu trebuie sa forțați daca nu reușiți să faceți vreo tehnica.
Moiseandreearamona
Moiseandreearamona2 ani în urmă
O experienta 100% pozitiva. Instructori dedicati si profesionisti care reusesc de fiecare data sa creeze o atmosfera placuta si un spatiu sigur pentru toti cursantii, indiferent de varsta sau conditie fizica.
Raluca Letca
Raluca Letca2 ani în urmă
La această școală întâlniți antrenori dedicați artei pe care o practică, transmițând cursanților pasiunea lor pentru această artă.
Fiecare persoană primește atenție și sprijin iar orele se desfășoară cu profesionalism și dedicație.
Alin T
Alin T2 ani în urmă
Recomand tuturor, indiferent de vârstă. Se învață lucruri practice, utile în diferite situații. Mulțumim senseiului Vio pt profesionalism!
Aurora Costea
Aurora Costea2 ani în urmă
Instructorul Krav Maga te învață să scapi de pozitiile proaste forțându te sa iesi din ele, folosind viteza si agresivitatea, încercând să lovești punctele slabe ale corpului. Poti sa faci sport, sa te rostogolesti, să te antrenezi, să faci lucrurile corecte, în modul corect, simplu, ușor, eficient, pentru a pune capăt unei întâlniri violente decisiv si in conditiile noastre. Oricare ar fi întâlnirile trecute cu alte arte marțiale de apărare sau nu ai deloc experiență la Krav Maga te învață să te protejezi, sa construiești o apărare puternică fondată pe abilitatea de a contraataca optim. Este perfectă pentru copii, bărbați și femei.
Leo Leonte
Leo Leonte2 ani în urmă
Profesioniști și foarte atenți cu fiecare copil in parte.Mediu atrăgător pentru copii si sigur fiecare învață lucruri inedite .
Suntem super super încântați de alegerea făcută...brava maestrului...nota 10.
RECOMAND cu încredere!
Locații recomandate