/Botosani/Scoala

Şcoala Populară de Arte „George Enescu”

Bulevardul Mihai Eminescu 50, Botoșani, România

Şcoala Populară de Arte „George Enescu”
Scoala
4.7
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PMQ6+R9 Botoșani, România
+40 231 512 589
scoaladeartebotosani.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ionela Ciobanasu
Ionela Ciobanasu2 ani în urmă
Iacob Iosif
Iacob Iosif2 ani în urmă
George Alecu
George Alecu4 ani în urmă
Profesori serioși, profesioniști și devotați muncii lor și elevilor! Elevii cei mai buni participă la concursuri naționale, iar toți elevii participă la Producție (spectacol public în cadrul Școlii) la sfârșitul fiecărui semestru (pentru cei de la muzică). Taxa de școlarizare foarte ok, în jur de 550lei pe an, mai ieftin decât în Iași sau Cluj Napoca. Se poate plăti și în 2 rate. Recomand cu încredere atât pentru cei care vor un hobby și să descopere tainele artelor, cât și celor care vor să se formeze ca profesioniști la început de drum, eu însumi fiind un absolvent al clasei de Acordeon.
Clădirea este de nota 10 pe exterior, realizată în stil neoclasic la sfârșitul secolului XIX, renovată și întreținută foarte bine. Unul din punctele turistice ale Botoșaniului. La interior este ceva mai modernă.
Intrarea pentru Școala Populară de Arte este prin spate, iar pentru Muzeul Etnografic prin partea dinspre liceul Laurian.
Andrei Vlad
Andrei Vlad4 ani în urmă
Profesorii de nota 10 , Directorul de nota 1 !
Ecaterina Mihaila
Ecaterina Mihaila4 ani în urmă
Mircea Calancea
Mircea Calancea5 ani în urmă
O școală importantă pentru județul Botoșani. Felicitări profesorilor și tuturor celor implicați pentru funcționarea ei. Foarte mulți tineri urmează cursurile acestei școli iar rezultatele sunt pe măsură in materie de folclor și promovarea tradiției. Felicitări!
Mircea Brehuescu
Mircea Brehuescu5 ani în urmă
Ali Popa
Ali Popa5 ani în urmă
Locații recomandate