/Arges/Scoala

Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre „Basarab I”

Strada Trivale 16, Pitești 110058, România

Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre „Basarab I”
Scoala
4.3
46 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VV57+VM Pitești, România
+40 248 215 900
ncoacademy.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Geo Can
Geo Can2 ani în urmă
Nimic nu este ușor în viață. Daca ar fi fost ușor, ar putea ajunge oricine în sistemul militar. Tocmai acest lucru îi face mai puternici pe cei care trec parcurg etapa de pregătire și aleg cariera militara. Chiar dacă experiența nu este una de hotel de 7 stele, poate la 19-20-25 ani, după ce trebuie sa te rupi de confortul oferit de părinți, a respecta un program, a te supune unor etape de pregătire, a învăța să te descurci singur, sa iei decizii în și pentru echipa, ca membru al unui grup, iar exemplele pot continua (mai puțin trezit la ora 1200, Netflix până la 20.00, la terasa cu prietenii sau jocuri pe PC până la 3 dimineață) poate arata a "pușcărie". Sunt convins că toți cei care au trecut printr-o formă de pregătire militară sunt de acord că la început nu este ușor. La maturitate (unii ajung mai devreme..altii mai tarziu..altii niciodată) ajungem sa apreciem efortul celor care ne-au "șlefuit" caracterul și ne-au indrumut in sensul corect, sa ne cunoaștem pe noi înșine, sa facem eforturi in a ne depăși temerile, a ne întări punctele slabe și în a demonstra că merităm să fie considerați oameni care se ghidează după principii pe care și înaintașii noștri le-au aparat și transmis în timp - iubire față de Patrie, Onoare, Demnitate și Loialitate. Respect tuturor!
Arsenescu57
Arsenescu572 ani în urmă
Instituție militară
Alexandra alex
Alexandra alex4 ani în urmă
O mare bătaie de joc, este o închisoare nu școala, învață sa trăiască in singurătate, departe de familie, de copii. Poate unii au copii mici si sunt privați de a participa la creșterea și dezvoltarea lor, copii au nevoie și de tați,n-as vrea sa ii spună copilul nenea când ajunge acasă. Va bucurați la câțiva lei pe care ii câștigați pe urma lor, dar voi, astia cu putere de decizie ați putea sa stați departe de cei dragi?
Andrei Ducaru
Andrei Ducaru4 ani în urmă
Trista experienta am avut aici.Conform expresiei : " Toate-s noi si vechi sunt toate" ,am inteles cu tristete ca nimic nu se va schimba in armata si ca vechile metehne vor trai mereu.Zero organizare,zero interes catre oameni, o nepasare totala.
Smecherie copil
Smecherie copil6 ani în urmă
Te angajezi pe relații .Altfel stai acasă ai învățat degeaba .
Radu Ceachir
Radu Ceachir7 ani în urmă
Amintiri placute,despre cum trebue de facut armata,si cum se face in R.Moldova!Mersi mult cadrelor didactice pentru profesionalismul posedat transmis noua! Sa Traiti!
Budulan Ilie
Budulan Ilie10 ani în urmă
Sunt Plt. adj. (au) ( rez ) Budulan Ilie. Am absolvit aceasta scoala in anul 1979 cu media 9,27 si am ales garnizoana Constanta, Bat. 401 scoala soferi. De-a lungul carierei am detinut 11 functii; la scoala de soferi, in economia nationala si ultimii 10 ani am fost responsabil cu prevenire si stingerea incendiilor la Academia Navala Mircea cel Batran, Constanta. Acum sunt pensionar din anul 2007. Felicit si am un deosebit respect pentru toti cei care opteaza pentru aceasta meserie; cea de militar. Am purtat cu mandrie si demnitate uniforma de militar si cred ca mi-am facut bine treaba acolo unde am fost numit. Dragi elevi ai acestei scoli, va urez succes, sanatate si tenacitate.
Serafim Andrei
Serafim Andrei2 ani în urmă
Klaus Johannis
Locații recomandate