/Arges/Scoala

Școala Gimnazială Mircea cel Bătrân

Strada Zimbrului 3, Pitești 117512, România

Școala Gimnazială Mircea cel Bătrân
Scoala
4.1
48 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RRXX+7H Pitești, România
+40 248 276 340
scoalamirceacelbatran-pitesti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–19
Marți: 6–19
Mirecuri: 6–19
Joi: 6–19
Vineri: 6–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marian Vlad
Marian Vlad4 ani în urmă
De ce la clasa a 5 - cea, cu media 9,80 se ia mențiune ? Este a patra medie din clasă. Asta să fie problema ?
Anca Mocanu
Anca Mocanu5 ani în urmă
Școala Gimnazială '' Mircea cel Bătrân '' are unele dintre cele mai pregătite cadre didactice. Sunt fosta eleva, actual adult, și îmi amintesc cu mult drag de perioada respectiva. Cunoștințele care le-am dobândit alături de dna profesoara de limba romana și cele de limba engleză m-au ajutat pana la finalul facultății. Desigur, respect tuturor cadrelor didactice. Sunt adevărați dascăli dar și prietenii copiilor dvs.
Clara
Clara5 ani în urmă
Este o școală buna, copilul meu învață foarte bine. Eu va recomand sa va înscrieți copilul la școala " Mircea cel Bătrân "
Constantin Sofian
Constantin Sofian5 ani în urmă
O S.G.cu deosebite condiții pentru sport. Acum etapă Județeană finala f+b la Baschet.
Mihail, A Romanian Guy
Mihail, A Romanian Guy6 ani în urmă
Scoala "Mircea cel Batran" este o scoala foarte buna, insa nu o consider cea mai buna scoala din Pitesti. Este moderna cu multe clase (clasele 0-8, de la A la F).
Alexandru Simion
Alexandru Simion6 ani în urmă
Școala Gimnazială “Mircea cel Bătrân” este, poate, școala care îi pregătește pe unii dintre cei mai buni elevi ai județului. Chiar dacă la media Evaluării Naționale a elevilor nu stă foarte bine, se remarcă prin calitatea celor mai buni elevi, care este considerabil mai mare decât cea a celor mai buni elevi din alte școli. De asemenea, este cea mai mare școală din județ (ceea ce explică media scăzută la EN per total), are foarte multe facilități iar profesorii sunt foarte bine pregătiți.
Daniel Cioara
Daniel Cioara7 ani în urmă
Cea mai buna scoala gimnaziala din Pitesti. Cei mai buni profesori, cele mai bune laboratoare, programe pentru copii, sala de festivitati si de sport de zece stele.
Eduard Edytaa
Eduard Edytaa7 ani în urmă
Singura școală din județ unde se poate susține un examen ecdl ( pe lângă cele 3 colegii naționale din Pitești)....și unii dintre cei mai buni profesori din Pitești și județul Argeș.
Locații recomandate