/Timis/Scoala de soferi

Euro Driver

Strada Ariadna 43, Timișoara 300502, România

Euro Driver
Scoala de soferi
4.8
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6H9+J2 Timișoara, România
+40 356 004 410
scoalaeurodriver.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–16
Marți: 10–16
Mirecuri: 10–16
Joi: 10–16
Vineri: 10–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Estera Pescar
Estera Pescar2 ani în urmă
O școală de excepție!
Ladislau Enoiu
Ladislau Enoiu2 ani în urmă
(Tradus de Google) Bine

(Original)
Ok
Mihaela Marzoca
Mihaela Marzoca2 ani în urmă
(Tradus de Google) Prompt!

(Original)
Prompt!
Andreea Gligor
Andreea Gligor4 ani în urmă
Recomand pe domnul instructor Radu Florescu. La orele de teorie se explica foarte bine.
Darius Gabriel
Darius Gabriel5 ani în urmă
Recomand Stroici Gigel!
Iasmin Valceanu
Iasmin Valceanu2 ani în urmă
Foarte multumit. Nu ratati orele de legislatie rutiera, domnul profesor Babeu este foarte explicit si te ajuta sa cresti 4-6 puncte la chestionare fara sa mai citesti nimic altceva. Inainte de legislatie faceam 17-18 puncte la chestionare. Dupa orele de legislatie am ajuns la 22-23 de puncte. Multumesc cu toata inima pe aceasta cale domunui profesor Babeu. Am trecut sala din prima. Mie de sala mi-a fost cel mai teama ca nu am multe clase dar am condus tractor de la 12 ani. Si traseul l-am trecut din prima incercare.
P Poxim
P Poxim2 ani în urmă
Nu recomand instructorul auto Florian Chiricheș. A fost o dezamăgire totală, în pofida site-ului atrăgător pe care-l administrează. Luarea permisului devine un vis tot mai îndepărtat de realizat, dacă află că nu ai mai avut nicio experiență în materie de șofat (nu deține niciun membru al familiei tale vreo mașină cu care să fii deja familiarizat). Astfel, el va deține întregul control al situației, simte că a prins găina cu ouăle de aur, respectiv te va ajuta să nu progresezi, pentru a-i plăti sute de ore suplimentar. Am făcut greșeala de a-l recomanda ca instructor doar în baza prezentării pe care și-a făcut-o pe site și a informațiilor pe care le-a adunat acolo, iar după primele 2 ședințe a fost evident că m-am confruntat cu o super țeapă.
Atenție: tergiversează la maxim și înscrierea pentru examenul teoretic, dincolo de toate obstacolele autorităților în vreme de pandemie.
Alegeți-vă instructorul în baza unor recomandări sincere de la foști cursanți recenți (nu mai vechi de 1-2 ani) și nu în baza promovărilor înșelătoare de pe net.
Claudiu Claudiu
Claudiu Claudiu2 ani în urmă
Fain
Locații recomandate