/Constanta/Scoala de soferi

Scoala de Soferi Fasole

Str. Strajerului, 8, Constanta, Constanta, 900204, Constanța 900178, România

Scoala de Soferi Fasole
Scoala de soferi
4.2
46 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JQJ+HR Constanța, România
+40 745 886 947
pdc.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Loredana Brasoveanu
Loredana Brasoveanu2 ani în urmă
Sunt FOARTE mulțumită! Baiatul meu a luat PERMISUL (din PRIMA). Sala a luat-o pentru că,domnul Fasole le explică foarte bine;Copilul meu NELIPSIND de la orele de legislație, ajutându-l mult explicațiile dumnealui.
Nu în ultimul rând, domnul instructor HANGI, un om de nota 10... CALM ,dar și EXIGENT. Înainte să dea proba (ORAȘUL), domnul instructor i-a spus: ,,Domnul POLIȚIST trebuie să se simtă in siguranță cu tine ! Atât. "
RECOMAND ...
Katherine Bieber
Katherine Bieber2 ani în urmă
Dupa multe căutări, am avut noroc sa imi recomande un amic școala de șoferi Fasole .Fiind Basabeancă am cerut din prima un profesor sever și serios ( așa suntem învățați noi cu școală mai comunistă) cel mai bun „expert in domeniu” Datcu Gabriel !
Un adevarat domn al cuvantului serios foarte disciplinat , cu un echilibru emotional extraordinar, un pedagog cu cerințe mari care acceptă doar perfecțiunea și corectitudinea !
Mi-a placut planul orelor de condus, de la bun inceput mi-a explicat detaliile care sunt importante și nu doar ! Am luat și Sala și Orașul din prima ! Eu îi mulţumesc lui Dumnezeu că am întâlnit aşa persoană, instructor – auto, (învăţător), prieten în viaţa mea. Un sincer MULȚUMESC DOMNULUI GABRIEL DATCU alături de întreaga echipa de la Scoala Fasole !
TDR-64
TDR-644 ani în urmă
O fi domnul Andrei Fasole cel care pregateste instructorii auto și da mai departe licențe s.a.m.d, dar la aceasta școala am făcut cursurile de legislație in 3 săptămâni, la basis le faci intr-o săptămâna, și îți da și examen, după care te apuci de condus. E mai buna strategia celor de la Basis.
Diana Domunco
Diana Domunco4 ani în urmă
Orele de legislatie nu sunt extrem de relevante, timpul ar putea fi mai bine valorificat. Colaborarea insa este buna.
Diana Deca
Diana Deca5 ani în urmă
Dl. Fasole este complet incompetent, a incercat sa-mi puna mana pe picior, cand l-am oprit mi-a spus ca el are mai multe diplome decat mine (fals), miroase a usturoi si mi-a vorbit despre ce capabil si important este in timp ce a uitat complet sa isi faca treaba de instructor. Mai am doua prietene care au mentionat mana pe picior si aceeasi atitudine. Urmeaza o plangere la politie.
Andreea Bors
Andreea Bors5 ani în urmă
Super scoala...super profesor de legislatie.....super instructor....am luat si sala si orasul din prima...jos pălăria pt scoala fasole
Huzum anamaria
Huzum anamaria6 ani în urmă
O scoala implorabila.Nu fac destula pregatire si lasa elevii singuri la examen.Nu recomand.Nu va puteti baza pe instructori.!!!
Mariana Bistriceanu
Mariana Bistriceanu2 ani în urmă
E foarte bună școală .... o recomand
Locații recomandate