/Constanta/Scoala de soferi

Răcăreanu

Str. Buricescu Gh. Lt. 37, 900228, România

Răcăreanu
Scoala de soferi
4.9
63 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JF2+JX Constanța, România
+40 723 227 753
scoala-soferi-racareanu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Vaai Elena
Vaai Elena2 ani în urmă
Pentru 16 ani b1 sau AM aveți?
Ana-Maria Puscasu
Ana-Maria Puscasu2 ani în urmă
Am terminat scoala recent, am luat carnetul din prima si recomand cu toata caldura aceasta scoala, deoarece se diferentiaza de celelalte, din povestile prietenilor mei. Aici nu-ti calca nimeni pedalele incat sa ramai fara control, este o invatare foarte progresiva (te scot in afara localitatii in ultima sedinta, nu din a 2a cand nici nu stii vitezele), etica este ireprosabila, profesionalism si claritatea procesului de inscriere/invatare. Cel mai mare PLUS este simulatorul si recomand ca instructori pe domnul Racareanu si pe domnul Petrica, ei reprezinta idealul instructorului.
Alexandru Iulian Burlacu
Alexandru Iulian Burlacu2 ani în urmă
Recomand cu mare placere scoala de soferi Racareanu pentru ca nu cred ca alta scoala de soferi se implica atat de mult ca sa obti permisul B.
Am sa las procesul meu pentru ca alte persoane sa isi faca o idee orientativa.

9 Noiembrie 2020 - Programare inscriere, semnare contract, primesti carte si CD de pe care sa inveti, alegi grupa (dimineata sau dupa amiaza).

Decembrie 2020 - 6 zile teorie + simulator ambele cu profesori tineri.

Ianuarie 2021 - Ore de condus intens

1 Decembrie - 1 Februarie am terminat tot pachetul scoli (teorie, simulator, practica).

15 Februarie 2021 Examen teoretic la DRPCIV rezultat 26/26 Tot respectul pentru profesorul de teorie (P.S. Multumesc Gabi).

16 Iunie 2021 Programare initiala pentru Traseu

10 Aprilie 2021 Noua zi de Examen pentru traseu, pentru ca am prins unul dintre locurile suplimentare in zilele de Sambata date de DRPCIV Constanta. Rezultat 12 punte de penalizare. Calificativ: Admis. (P.S.Un mare multumesc pentru instructorul meu si pot spune ca am avut un examinator corect, profesionist si foarte serios)
Eleonora Nora
Eleonora Nora2 ani în urmă
Aici am pornit prima data o masina,aici am invata sa conduc o masina...
Numai cine nu vrea sa invete nu ia carnetul...
Profesionalism,,seriozitate,,rabdare din partea personalului didactic si a instructorilor.
Mult succes in ceea ce faceti! Sunteti deosebiti din toate punctele de vedere!
Simona Nica (Conceptool)
Simona Nica (Conceptool)5 ani în urmă
Am facut scoala cu dl George si pot spune ca este cel mai bun instructor din oras. Dupa ce terminasem o alta scoala la care nu am inteles nimic, la Racareanu am facut legislatie intr-un mod foarte serios si practica ca la carte, care m-au ajutat sa iau examenul din prima si sala si orasul. Recomand cu incredere!
George Like
George Like5 ani în urmă
Profesionalism si multa dăruire... Eu am luat permisul categoria B din prima încercare. Asta a fost posibilă doar urmând in detaliu pași sugerati de instructor
Radu Adrian Mihai
Radu Adrian Mihai2 ani în urmă
Recomand din toată inima!

După o experienta neplăcută si dezamagire totala cu o alta scoala de soferi din Loc. Mangalia care nici măcar nu merita sa-i enunț numele(sala luata cu brio doar pentru ca am învățat pe cont propriu și 2 respins la proba practica(1 data în Mangalia și încă 1 data în Constanta, dezinteres total din partea instructorului sau mai bine spus interesul lui sa pici examenul fara număr și sa tot pompezi cash până falimentezi la propriu), fortat fiind de situatie(expirare dosar, drept urmare și ultima șansa) am apelat la serviciile Auto Drive Racareanu și pot spune cu mâna pe inima ca am făcut cea mai buna alegere!

SERIOZITATE, RABDARE, EXPLICATII PUNCTUALE și CORECTARE acolo unde a fost necesar(unui elev prost învățat ce am fost, sau mai bine spus neinvatat de către primul instructor de la școala din Mangalia).

Mulțumesc din suflet D-lui. George pentru răbdarea ce a avut-o cu mine(recunosc, chiar necesita sa aibe rabdare) și a profesionalismului de care a dat dovada!
Menționez de asemenea ca deși nu era de datoria dânsului, inainte de examen asteptand sa-mi vina randul a mai facut si pe psihologul cu mine; elegant, frumos, discutie naturala pentru a-mi tempera emotiile și presiunea de dinainte de examen, eu personal la capitolul asta fiind "varza" la propiu :))

IREPROSABIL cum rar mai întâlnești în zilele noastre când trăim vremuri unde "interesul își poartă fesul", "care pe care" și "lasă ba ca merge'asa"!

Am promovat proba practica cu doar 10 puncte penalizare și alea marcate micilor scapari datorita emotiilor, deci categoric vina mea!

Stimați viitori șoferi, pentru a evita eventualele neplăceri(nervi, frustrare, timp și bani pierduti) fiți inspirati și faceți alegerea cea mai buna!

5***** și nota 10 fără discutii pentru AUTO DRIVE RACAREANU!
Giorgiana Purcaru
Giorgiana Purcaru2 ani în urmă
Pot sa spun doar atat:RECOMAND DIN TOATA INIMA!!!cea mai bună scoala...atata răbdare să ai cu un om??? de le legislație am inteles ca am făcut alegerea potrivita.Rabdare si profesionalism!!!👉👈
Locații recomandate