/Cluj/Scoala de soferi

Şcoala de Şoferi Niko

Republicii Street 7, Cluj-Napoca 400015, România

Şcoala de Şoferi Niko
Scoala de soferi
4.8
95 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH8P+QR Cluj-Napoca, România
+40 742 930 412
scoalaniko.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Ioana Fărcaș
Ioana Fărcaș2 ani în urmă
Experienta mea la scoala Niko a fost una placuta, instructorii au explicat in detaliu si cu rabdare atat procedurile ce au tinut de condus cat si cele de conduita in trafic. Pentru mine aceasta scoala a dat dovada clara de profesionalism si o recomand cu caldura oricui.
Radu Dunca
Radu Dunca2 ani în urmă
Multumesc! Am avut o experienta foarte buna! Pregatirea teoretica completa si pregatire practica cu un instructor excelent! Am promovat examenul din prima, dar mai mult de atat, ma simt in siguranta la volan cu cunostintele dobandite. Recomand!
Petrica Ana
Petrica Ana2 ani în urmă
Pentru mine, scoala de soferi Niko a fost experienta foarte placuta. In timpul orelor de condus am fost atat invatata si corectata cu foarte multa rabdare, cat si incurajata la fiecare pas. M-am putut pregati temeinic intr-un mediu cald, astfel incat am reusit performanta de a lua cele doua probe din prima incercare. Intrucat durata dintre finalizarea scolii si examenul de condus a fost de 2 luni, am facut cateva sedinte suplimentare pentru a nu pierde din achizitiile dobandite pe parcursul scolii si apreciez ca am fost sfatuita in acest sens. Nu in ultimul rand, m-am adaptat usor la a conduce singura si acum nu am probleme in trafic. Mii de multumiri!
Dorin B
Dorin B2 ani în urmă
Una dintre cele mai vechi școli de conducători auto din Cluj cu activitate de peste 31de ani.
Am apelat la această școală în momentul în care soția mea a dorit să obțină permisul de conducere dar și pentru faptul că-l cunoșteam pe dl. Ing Niculescu, apreciindu-i mult calitățile de profesor de legislație și de instructor auto.
Sper ca și în continuare să fie la nivelul la care a ridicat-o fondatorul ei.
Silviu Pop
Silviu Pop2 ani în urmă
O scoala de soferi foarte serioasa cu instructori exceptionali! Au foarte mare rabdare si iti e mai mare dragul sa mergi la ore, fara stres sau griji. Au rabdare si sunt foarte atenti cu cursantii. Recomand cu toata increderea!
Aurelia Pop
Aurelia Pop2 ani în urmă
O scoala de șoferi cu instructori de nota 10, calmi și cu rabdare. Partea teoretica a fost foarte bine structurata și mi s-au dat răspunsuri la toate întrebările. Sunt mulțumita că am ales această școală auto. Vă recomand cu drag!
Marina Codrea
Marina Codrea2 ani în urmă
O scoala de șoferi cu instructori foarte profesioniști și calmi. Partea teoretica a fost foarte bine predata, scurt și la obiect. Sunt incantata că am ales această școală auto. Vă recomand cu drag!
POP CRISTIAN
POP CRISTIAN2 ani în urmă
Foarte buna pregitirea profesionala!!!
Am invatat foarte multe de la Bogdan din punct de vedere legislativ!
Instructorul meu m-a invatat sa ma asigur si sa execut manevrele corect!
Ma pot duce la examen fara emotii !!!
Multumesc mult scoala Niko pentru permis!!!!!
Locații recomandate