/Bucuresti/Scoala de soferi

Instructor auto Danila Cornel

Strada Rotundă nr 4, București 032705, România

Instructor auto Danila Cornel
Scoala de soferi
4.8
38 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C596+C8 București, România
+40 742 903 459
instructor-auto-bucuresti.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Diana Costache
Diana Costache2 ani în urmă
Calm, rabdator, ideal pentru toti soferii incepatori care se confrunta cu traficul din Bucuresti! Cel mai bun instructor auto!
Madalina Mihalache
Madalina Mihalache4 ani în urmă
Il recomand cu toata increderea.
Este un instructor de exceptie.
Pe langa calmul care il reprezinta, explicatiile date in timpul orelor de instructaj sunt clare si pe intelesul oricarui elev care nu a condus niciodata.
Il multumesc d~lui Cornel Danila pentru indrumarile date, inclusiv inainte de examen, indrumari care m~au ajutat sa iau permisul din prima!
Alina Med
Alina Med4 ani în urmă
Admiram mereu persoanele care conduc si in urma cu cateva luni am decis sa fiu si eu din aceasta categorie. Singurul criteriu de alegere a intructorului a fost cumulul de parerei bune de pe internet despre dansul, intrucat prietenii mei facusera scoala de soferi in urma cu ceva timp si recomandarile nu se mai aplicau in prezent. Pot spune fara exagerare, dnul Danila si-a folosit toate abilitatile intru ajutorarea mea. Mereu punctual, masina mereu curata, rabdator, cu atitudine ferma dar totusi parinteasca. Cel mai mult am admirat ca a insistat sa invat sa conduc corect, sa nu pun ceilalti participant in trafic in pericol, a insistat si m-a facut sa inteleg cat de important este sa ai rabdare in trafic, sa fii mereu cu ochii in patru. De asemenea isi programeaza orele cu elevii cu multa seriozitate, nu amana, face in asa fel incat sa nu lungeasca foarte mult procesul de invatare, se straduieste sa comanseze cat poate de mult orele, asta fiind foarte important. Lucrez tot intr-un domeniu in care am contact permanent cu oamenii si asta m-a facut sa il admir si mai mult pe domnul Danila, pentru consecventa, rabdarea, umorul pe care si le-a pastrat de-a lungul carierei de instructor. Il recomand cu mare caldura! Va multumesc, dnul Danila!!!
Pahontu marian
Pahontu marian4 ani în urmă
Il recomand cu cea mai mare caldura pe dnul Danila. Initial am facut o scoala cu un instructor care imi tinea piciorul pe pedale si nu m-a invatat ce trebuie pentru a conduce, insa m-a trimis la examen pe care l-am picat. apoi am decis sa schimb instructorul si am ajuns la dnul Danila, un om de exceptie, cu multa rabdare si care are darul de a te invata tot ce trebuie. Cand am inceput orele cu dumnealui eram praf, insa cu multa rabdare, calm, dnul Danila mi-a explicat totul ori de cate ori a fost nevoie pana am invatat si am facut lucrurile corect. Am luat examenul fara emotii. Sa-i dea Dumnezeu sanatate sa poata invata si alti elevi sa conduca!
Irina Duta
Irina Duta5 ani în urmă
O sa incep prin a -i multumi celui care m-a invatat , " educat " sa conduc prudent și în siguranta. Multumesc dl Dănilă pt tot efortul și pt răbdarea pe care ati avut-o cu mine!
Datorita profesionismului, punctualitatii ,corectitunii și atentiei la detalii domnului instructor, Danila, am reusit sa iau permisul din prima( eu care nu ma vedeam niciodata la volan) . M-a invatat sa conduc corect si in siguranta, sa anticipez evenimentele din trafic, sa fac alegeri corecte, un instructor care își ia foarte in serios aceasta meserie. La indrumarea unui prieten , am decis să îl aleg pe dânsul ca instructor și am facut o alegere foarte buna! Multumesc, domnule Cornel Danila pentru tot.Multumesc pt tot ce m-ati invatat si pentru toate incurajarile. Astăzi conduc prin tot Bucurestiul, eu care, asa cum am mai scris , nu ma vedeam sa conduc vreodată. Va recomand tuturor celor care vreti sa aveti permis sa il alegeți pe dl Dănilă. Nu veti regretă!! Este un om special care stie tot timpul unde sa completeze lipsurile pe Le avem, are o răbdare de fier, iti explica de f multe ori pana înțelegi. Nu as fi reusit fara acest instructor.Meritul obținerii premiului este al dansului, nu al meu si de aceea , domnule instructor, Va Multumesc!!!!
Anca anca
Anca anca2 ani în urmă
După o experiență mai puțin fericita cu două școli, am ajuns la domnul instructor Dănilă. Cu foarte multa răbdare și perseverenta din partea dansului, astăzi am luat permisul. Îl recomand cu încredere pentru profesionalismul și răbdarea de care a dat dovada. Mereu atent la nevoile cursanților, întotdeauna punctual și mai ales un excelent pedagog. Încă o dată, va mulțumesc pentru tot ce am învățat de la dumneavoastră!
Stefan Florea
Stefan Florea2 ani în urmă
Un instructor clam, rabdator si clar in explicatii. Un bun profesor si un profesionist desavarsit! Ii multumesc pentru ajutorul pe care mi l-a oferit si il recomand cu caldura tuturor ce vor sa invete sa conduca.
Cornelia Cocolici
Cornelia Cocolici2 ani în urmă
Cea mai bună alegere pe care o puteam face dupa o experiență cu un alt instructor și bineînțeles examen picat.
Am apelat la dl Dănilă și mi am dat seama ca este un profesionist desăvârșit care vine la pachet cu mult calm, seriozitate ,dedicație și răbdare .Am corectat greselile pe care le făceam cu ajutorul dansului și am reușit .
În cazul meu reusita a fost cu atât mai mare (45 ani )
Recomand cu încredere!
Locații recomandate