/Bucuresti/Scoala de soferi

Vioautoclass Scoala de Soferi 13 Septembrie. Instructor Auto Sector 5. Scoala de Soferi Cutie Automata Sector 6

Drumul Sării 115, București 061344, România

Vioautoclass Scoala de Soferi 13 Septembrie. Instructor Auto Sector 5. Scoala de Soferi Cutie Automata Sector 6
Scoala de soferi
4.9
105 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3G5+VX București, România
+40 737 275 883
vioautoclass.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Lisa Blîndu
Lisa Blîndu2 ani în urmă
Recomand cu încrederea aceasta școală, și mai ales pe domnul instructor Constantin Ionuț Andrei!! Este o persoana calma, un profesor foarte bun care are răbdare cu toată lumea și m-a învățat sa conduc. Mi-a dat încredere în mine, astfel am reușit sa promovez sala și traseul din prima!
Ioana-Catalina Radoveneanu
Ioana-Catalina Radoveneanu2 ani în urmă
Recomand cu mare incredere!
Am facut scoala de soferi pe cutie automata, si, datorita domnului instructor Viorel Bunea, am reusit sa iau examenul auto din prima. Mentionez ca am inceput scoala avand teama de traficul din Bucuresti, insa calmul, profesionalismul, si explicatiile pe care le-am primit m-au ajutat sa depasesc orice obstacol de acest gen, sa inteleg cum trebuie sa ma comport in trafic, si sa conduc mult peste asteptarile pe care le aveam.
De asemenea, datorita orelor domnului profesor de legislatie am stabilit un fundament bun, bazat pe explicatii practice, pentru a intelege regulile de circulatie. Am luat si examenul teoretic cu 25/26.

Va multumesc!
Olguta Elena Barac
Olguta Elena Barac2 ani în urmă
Recomand cu incredere aceasta scoala, si mai ales pe domnul instructor Constantin Ionut Andrei!!!
M-am apucat de condus foarte reticenta deoarece aveam o foarte mare teama la volan, insa multumita lui Ionut am reusit sa iau permisul din prima. Este o persoana calma, care explica pe intelesul tuturor si care nu te face sa stai crispat la volan.
Am ajuns la aceasta scoala pe baza recomandarilor de la prieteni si in urma recenziile de aici, asa ca, am lasat mesajul asta, poate va ajuta pe cineva✌🏼
Multumesc Vio Auto Class si Ionut!!
Petre Georgiana-Andreea
Petre Georgiana-Andreea2 ani în urmă
Recomand cu mare incredere acesta scoala pentru seriozitatea si profesionalismul de care au dat dovada!

Domnul instructor Ionut Constantin este o persoana excelenta! Este un instructor calm, care iti explica foarte clar ce ai de facut. Este o scoala serioasa, cu oameni minunati! Am ajuns la acesta scoala in urma recenziilor citite.
Recomand cu mare drag aceasta scoala si mai ales acest instructor!
Ionica Mihai-Victor
Ionica Mihai-Victor2 ani în urmă
Cel mai misto instructor este domnul Contantin Ionut, il recomand cu toata increderea pentru rabdare si profesionalism. M-am dus la scoala fara sa am habar cum se tine un volan in mana iar domnul Ionut a reusit sa imi explice in asa fel incat dupa prima ora eram deja apt de a merge in trafic. Am luat carnetul fara probleme😁
Valentina Voicu
Valentina Voicu2 ani în urmă
Sunt mândră de rezultatele obținute de copilul meu... Un traseu fără greșeală... Mulțumesc doamnei Lucreția și scolii Vio class care are o echipa de profesioniști!!! Succes tuturor elevilor!
Michaela M
Michaela M2 ani în urmă
Recomand Vioautoclass cu toata increderea. Instructorii sunt profesionisti desavarsiti, iar explicatiile si indrumarile primite in timpul orelor de condus m au ajutat sa promovez examenul cu brio si sa obtin permisul. Multumesc, Vioautoclass!
Diana D
Diana D2 ani în urmă
Am reușit sa iau carnetul datorita acestei scoli și a instructorului Ionuț Andrei Constantin. Înscrierea a fost facila și orele de condus au fost programate foarte prompt în funcție de programul meu. Mulțumesc lui Ionut pentru răbdarea și calmul de care a dat dovada!
Locații recomandate